2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ گفته بیاید بهم بگید چکار کنم که دیگه دروغ نگه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 38 پست
اصلا اینطور اخلاق ندارم همیشه سعی کردم باهاش رفیق باشم الان حس میکنم از بس که مهربون بودم و گیر نداد ...

مگه بهت گفت که حتما می‌ره خونه بخوابه؟

اگه بهت گفت که با ناراحتی بگو میخوای بری پیش دوستت عین یه مرد بگو می‌خوام برم چرا دروغ میگی دیگه من خیلی ناراحت شدم و باش سرسنگین باش

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمفگر کنم مطلبو اشتباه گرفتی  اینکه دروغ گفته براشون جای سواله و راه حل میخوان

اجازه میدادید استارتر خودشون جواب من رو بدن  به راه حل هم میرسیدیم 

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
چجور بگم که ازم حساب ببره الان ازم میترسه که متوجه نشم نمیدونه که فهمیدم 

بهش بگو که فهمیدی. بگو من مشکلی با تفریح سالم تو ندارم و خودم هم احتیاج دارم با دوستام باشم ولی نه با دروغ 

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
سوال من هم به مشکلشون برمیگرده  شاید طوری رفتار کردن و موضع گرفتن درباره بیرون همسرشون که ایشو ...

تا الان علی رغم مخالفت خانواده همسرم با دوست همسرم من اصلا موضع نگرفتم راجب این قضیه

پدر شوهرم میگه پسر سالمی نیس دوستش 

آره ساعت ۱۱بهم پیام داد که رسیده خونه

پس بهتره به روش بیاری اما با مظلومیت و ناراحتی بگو عصبانی باش اما آروم 

همین حرف اون خانم که با تفریح سالم هم موافقی رو بگو

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
حساب ببره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باید سخت نگیری تا احساس راحتی کنه و اگه جایی خواست بره بهت بگه اگه بری تو قیا ...

به خدا سعی کردم همینطور باشم ولی گاهی مخالفت لازمه تو زندگی زیادی که راحت بگیری اشتباهه

من مخالف  این قضیه که برای خودش وقت داشته باشه نیستم و تا الان سعی کردم باهاش رفیق باشم تا ...

اگر اولین باری هست که همچین چیزی اتفاق میوفته 

اصلا به روی خودتون نیارید ( یعنی قهر نکنید یا ناراحت شدید نشون بدید خودتون رو ) 

با روی باز و خیلی معمولی  درباره ی اتفاقی که افتاده با همسرتون صحبت کنید  

خوب یا بعد تعیین نکنید که این دوستت بده فلانه بهمانه 

پدر و مادرش به اندازه کافی میگن این حرف هارو 

شما  صرفا از حس خودت حرف بزن و بگو اینکه  اینطوری شده حس بدی به من میده و باعث میشه فکر کنم ازت دورم دلم نمیخواد چیزی رو ازم پنهان کنی ( این قسمت شاید شروع کنن بهانه تراشی  باز شما بگو این حسیه که من از کارت نگرفتم قطعا همچین قصدی نداشتی  ) و از این طور صحبت ها 

ولی به هیچ عنوان  قهربازی و نصیحت و این چیزا نباشه تو صحبتتون 

اگر باز هم پیش اومد اون موقع داستانش فرق میکنه

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
پس بهتره به روش بیاری اما با مظلومیت و ناراحتی بگو عصبانی باش اما آروم  همین حرف اون خانم که ب ...

یکبار دیگه هم حدود دو ماه پیش این موضوع تکرار شد اون موقع همین کار رو کردم ولی موثر نبود😔

اولین دفعه ای که پیش آمد چطور رفتار کردید؟

چیزی نگفتم تا خودش متوجه شد فهمیدم، بعدش بهش گفتم نباید بهم دروغ میگفتی من همیشه سعی کردم باهات رفیق باشم آخرش کلی ازم معذرت خواهی کرد حتی شبش با هدیه و گل اومد پیشم تا از دلم دربیاره