یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 عنوان صبح بارونیتون بخیر😍😍😍😍😍 204 بازدید | 29 پست من شهریارم هوا ابری و بارونیه 😍😍یه صبح دل انگیز پاییزی 😍😍 جون میده به هوای پیاده روی بزنی بیرون 😍 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕 1400/08/08 | 08:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wubba_lubba_dub_dub عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 4094 اینجا فقط یکم ابریه که داره میره گفتن پاییز خشکی رو قراره داشته باشیم ولی هوای بارونی رو به شدت دوست دارم لب خویش میمزید و میگفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
ژاتیس عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2771 صبح بخیر دلیلی باش که کسی هنوز خوبیِ آدمهارو باور کنه..🩶
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 تهرانم صدا بارون میومد اول صب تنبلیم گرفت پا نشدم🤦♀️ دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 من چشام باز نمیشه که بخوام برمم پیاده روی 😂 گوشیو بزار کنار لالا کن😂 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
hyat222 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 12738 مرسی عزیزم صبح شما و همه دوستان هم بخیر ایشاالله روز خوب و شادی داشته باشین گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
مهربوونیی عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 11450 من کرجم بارون میاد رعد و برق میزنه. عالیه دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
ماhلیلی عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 8409 صبح شمام بخیر😊مشهد آفتابی هوا خوبه میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7650 یه بارونیه اینجا😍😄💙 هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 اینجا فقط یکم ابریه که داره میره گفتن پاییز خشکی رو قراره داشته باشیم ولی هوای بارونی ... اینجاهم اولین بارون پاییزی داره میباره خدا کنه همش بباره بارون عااالیه😍😍 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 مرسی عزیزم صبح شما و همه دوستان هم بخیر ایشاالله روز خوب و شادی داشته باشین همچنین دوست مهربونم😍 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 یه بارونیه اینجا😍😄💙 به به😍 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 من کرجم بارون میاد رعد و برق میزنه. عالیه چه خوبه این هوا من عاشق بارونم😍 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕