2777
2789
عنوان

بنظرتون چه ویژگی هایی درچهره سن روپایین نشون میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرو‌پهن.پلک افتاده نباشه .چروک زیر چشم و خط خنده نباشه.لک صورت وپحوش نباشه رنگ پوست روشن باشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

من ۲۴ سالمه

نه ابرو رنگ کردم نه مو

ابروهامم دخترونه و ساده برمیدارم

هیچ عملی زیبایی و تزریقی ندارم

خودمم بیبی فیسم

همه جا فکر میکنن دبیرستانیم 

باورشون نمیشه شوهر دارم😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
ابروهام که کلفت ودخترونس،بینیمم خوبه،آرایشم کم میکنم،ولی پوستم شفاف نیست چیکارکنم پوستم خوب باشه؟

روتین روزانه (شوینده و مرطوب کننده و ضدآفتاب,لایه برداری و پاکسازی)و تغذیه درست

چشمای نسبتا درشت،ابرو پهن مشکی،موی تیره،نداشتن چروک روی صورت،ارایش ملایم

۲۱سالمه ولی خط پیشونیم یه چروک ریز داره

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
من ۲۴ سالمه نه ابرو رنگ کردم نه مو ابروهامم دخترونه و ساده برمیدارم هیچ عملی زیبایی و تزریقی ندار ...

چه خوب،آفرین خیلی خوبه

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  

من هجده سالمه همه فک میکنن چهارده سالمه با این که هم ارایش میکنم هم ابرو برمیدارم هم ابرو هامو رنگ کردم و توی لباس پوشیدن سن برام مهم نیس.ولی باز میگن چهارده سالته.چون بیبی فیس و تپلیم.کلا دستامم انگار تو بچگی مونده کوچولو و تپلیه