2777
2789
عنوان

پروانه ماورایی دیدم.

121 بازدید | 6 پست

خانما قبل اینکه بیاین بگید دروغه و توهم زدی و از این حرفا باید بگم.بهتون که هیچ دلیلی نداره دروغ بگم این قضیه هم مال خیلی وقت پیشه نیازی ب باورشما ندارم فقط یهویی مغزم درگیرش شد گفتم بیام تعریف گنم.شاید شما هم کسی اینطور چیزی دیده باشه و بدونه چیه و توضیحی بده چون خیلی دوست دارم بدونم چیه..

خب ،من وقتی خیلی بچه بودم.شاید ۷،۸سال داشتم شبا خابم نمیبرد و بیشتر وقتا بیدار بودم واصن در مورد جن و موجود ماورایی و این چیزا هیچی نشنیده بودم که الان بگم توهمات بچگی بوده.

ی شب همین طور ک بیدار بودم و برقا کاملااااا خاموش بود یعنی مطمعنم حتی هیچ.نوری.تو اتاق نبود و داشتم.ب زور خودمو میخابوندم یه دفعه احساس کردم ی نوری از کنار اتاق اومد و بیشتر و بیشتر شد منم که مطمعن.بودم لامپا خاموشه بلند شدم.رفتم.ببینم چیه رومو که برگردوندم یه پروانه تقریبا بزرگ دیدم ک بدنش کلا مثل ورقه طلا بود و کاملا طلاییی طلاییی بود و از خودش نور داشت و خیلیم.روشن بود  و ازش انگاری زر میبارید منم خاستم برم سمتش بگیرمش نمیدونم چرا یه دفعه ترسیدم و با ترس و لرز برگشتم و با استرس خابیدم ولی صبحش هرچی گشتم هیچی پیدل نکردم،از اون روز وقتی یادش میوفتم همش میگم کاشکی برگردم عقب و برم ببینم چی بوده تو گوگل هم خیلی خوندم ولی درموردش چیزی پیدا نکردم

.به نظر شما چی بوده??

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنم خاب نبود

نمیدونم دیگه راستش 

فکر میکنم توهمات کودکی باشه شایدم واقعا همچین موجودی رو دیدی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
واقعیت بود مطمعنم

سلام عزیزم ،من امروز ک از خواب بیدار شدم کنار خودم پروانه دیدم نقره ای رنگ بود .ازش ترسیدم بهش گفتم برو اونور .فکر کردم چون تازه ازخواب بیدار شدم توهم زدم اما دیدم نه واقعیه بعد دقت کردم دیدم پروانهه یک ادم کوچیکه با بال هایی مثل پروانه،یعنی فرشته بوده؟

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.