2777
2789
خوب اذیتش نکن چرا اعصابش رو به هم می ریزی مادرا با بچا ها راحتن..مخصوصا عصبانی بشن دیگه راحت تر هم ...

دقیقاً از ته دل نمیگن که بیچاره ها فقط خسته ان

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دل نگیر مامانا ازین حرفا زیاد میزنن  اافاقا چن روزپیش تو اینستا یه پست دیدم نوشته بود مادری ...

پس مامان من خارجیه😂😂😂

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
😶😶

دختر من تقریبا همسن شماست

اصلا دلم نمی خواد ازوواج کنه

ازدواج کنه که چی بشه...شوهر چی گفت خواهرشوهر چکار کرد..چی بخورم..چی بپزم..وای شوهرم ال وای مادرشوهرم بل...تمام کار و زندگیتون می شه همین چرت و پرتا

دوست دارم دخترم تو خونه خودم بمونه سلطنت کنه..تا هر وقت خواست بخوابه..الان هیییچ کس کاری به کارشون نداره...خیلی هم زندگی عالی میشه

والاااااا

حال 
به دل نگیر مامانا ازین حرفا زیاد میزنن  اافاقا چن روزپیش تو اینستا یه پست دیدم نوشته بود مادری ...

مامان من هیچ وقت نگفته ، اصلا اسم ازدواج میاد بغض میکنه طفلک 😐 نمیدونم یه روز واقعا خواستم ازدواج کنم چجوری ازش جدا بشم 😑

دختر من تقریبا همسن شماست اصلا دلم نمی خواد ازوواج کنه ازدواج کنه که چی بشه...شوهر چی گفت خواهرشوه ...

مامان منم همینو میگه خواهرم ازدواج کرد بدبخت شد ...میگه دنبال دردسر میگردم مگه تو رو شوهر بدم شب بخوابم صبح بیدار بشم ببینم خویش و قوم سگ شدم😐😂 ببخشید اینا حرفای مامام بود😂

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.