2777
2789
عنوان

اصفهانی های عزیز میاین یه لحظه

775 بازدید | 9 پست

دوستان آخر هفته انشاله میایم ۴روز اونجا

بهترین رستوران ها که تمیز و عالی هستند 

مراکز خرید که هم خوب باشه ولی نه زیاد گرون

مرکز خریدی که خانه بازی هم داشته باشه معرفی کنید

شهربازی اصفهان تعطیله؟؟

و کلا هرچی می دونید بهم بگین

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

بااینکه با مسافرت توی کرونا مخالفم ولی  سیتی سنتر هم شهربازی خوب داره هم مرکز خرید هم رستوران همه چیز. خیلی شیک و باحاله. نصف روز اونجا میتونین تفریح کنین.   برای رستوران خوب پیج امید فود و ببین.خیلی قابل اعتماده و جاهای عالی رو معرفی میکنه. همه شون درجه یکن.اگه میخوای بفرستم پیج شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیتی سنتر مرکز خرید و بازی اوکی میشه.رستوران شب نشین،شهرزاد،سه کاج من دوس دارم.

ممنونم‌عزیزم 

بااینکه با مسافرت توی کرونا مخالفم ولی  سیتی سنتر هم شهربازی خوب داره هم مرکز خرید هم رستوران ه ...

ممنون عزیزم بفرست

بااینکه با مسافرت توی کرونا مخالفم ولی  سیتی سنتر هم شهربازی خوب داره هم مرکز خرید هم رستوران ه ...

شهربازی یا خانه بازی می دونی بچه خسته میشه دوست دارم بذارمش یه مکانی بازی کنه خودم راحت برم خرید

سینی سنتز زده خیلی گرونه یک جا با قیمت مناسب معرفی می کنید

گرون نیست. هم برند و گرون داره هم متوسط. خانه بازی م یجا برای بچه های کوچیک داره. یجا هم بچه های بزرگتر که باید خودتون کنارش باشین.

گرون نیست. هم برند و گرون داره هم متوسط. خانه بازی م یجا برای بچه های کوچیک داره. یجا هم بچه های بزر ...

مرسی عزیزم