2777
2789
عنوان

اونایی که سینگل نیسن

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گروه درسی اشنا شدیم‌اونموقع اسفند ۹۶ بود من نزدیک کنکورم بود همسری ام سال اول رزیدنتیش بود بعد منم قبول شدم دانشگاه و اینا تو یه گروه بودیم ولی تاحالا چت نکرده بودیم باهم چه تو گپ چه پیوی بعد منم رشته خودش قبول شدم . شدم ادمین گروه که میشد پاییز ۹۷ بعد پاییز بود دقیق یادم نیست چرا ولی تو گروه سر یه چیزی بحثمون شد باهم و دیگ بعد اون ارتباط نداشتیم فروردین ۹۸ بود تو عید بودش مالک گپا دیلیت اکانت زد کسی ازش خبر نداشت همسر منم دوست مالک بود اما اون خطی ک ازش داشت خاموش بود اومد تو گپ‌گفت کی شماره مالکو داره گفتم من گفدم بیا پی بدم اما نیومد منم گقتم منتطر نمون من بیام میویت چون‌نمیام بعد اومد شماررو دادم یکم هی یدونه من گفتم یدونه اون گفت همینجور چت کردیم هی هرروز تکرار شد اردیبهشت ماه بود دیدم اینقدر عاشقش شدم نمیتونم یه روز چت نکنم باهاش اونم همینحور بود اما به روش نمیاورد . اولایه اردیبهشت بود که بهم گفت دوسم داره و قبل اینکه بهم اینو بگه ب مادرش عکسم و نشون داده بود گفته بود میخامشنه برای دوستی .‌برای ازدواج. مادرشم کلی ازم تعریف کرده بود گفته بود چقدر ناز و دوست داشتنیه و از رشته و سن و محل زندگیم پرسیده بود کلی هم خوشحال شده بودش بعد که اومد بهم گفت من از شدت ذوق هیچی نگفتم فقط بلاکش کردم😂😂😂بعد فرداش انبلاک کردم گفتم منم دوست دارم . همینحور گذشت و(حالا بینش همین نبودا کلی ترف بود سانسورش کردم)یه مدت حرف زدیم من همسرم اصالت لر هستن اما دانشگاهش تهران بود منم ساکن تهران بودم اما دانشگاام شهرستان بود که حالا بعد ازدواج انتقالی گرفتم تهران اومدم چون همسرم دانشگاهش تهران بود ب منم انتقالی دادن اومدم پیشش. بعد قرار گذاشتیم همو دیدیم تا تیر همینجور گذشت تیر بود اومدن خاستگاری و نامزد شدیم .فروردین ۹۹ بود عروسی کردیم الانم ک سه قلوهام ۵۴ روزشونع🥰😍

بزرگیتونو میرسونم فدای شما بشم قربونتون بشم شما هم همینطور❤️

من کوچک شمام باوانکم 

خدانکنه هناسکم بژیت... ممنون 😘😍💕🙏

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
😂😂😂😂 اره دیدم خواهری @_emily_   سلام دخملم🤭❤️

سلام بر عزیزدلِ من😍

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

دخترت رو تگ. می کنم نمی دونم توی سایت نیستش یا جواب می ده من متوجه نشدم... 

سایت نیومده بودم اعتصامی جان😅

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ننه 😢الهی بگردم کوجایی دخملکم @_emily_    

جایی در همین نزدیکی😁

سایت نیومده بودم اعتصامی جان😅

سلام آبجی جونم خوبی عزیزم🌻💖😍..... خوش آمدی.... 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی جونم خوبی عزیزم🌻💖😍..... خوش آمدی.... 

سلام من خوبم شکر شما خوبید؟

🌹😁

سلام من خوبم شکر شما خوبید؟ 🌹😁

الهی همیشه خوب باشی عزیزم..🌻💖💕🙏 

ممنونم شکور خاصم نازارکم... از درس و مشق چه خبر 

الهی همیشه خوب باشی عزیزم..🌻💖💕🙏  ممنونم شکور خاصم نازارکم... از درس و مشق چه خبر

سلامت باشید🌷

درس و مشق😅 هعی خوبه بد نیست

از شما چه خبر؟

این چه حرفیه ابجی شما تاج سری ❤️😘🤭

شرمنده ام نفرمایید.. 💚😍🌻🙏