2777
2789
عنوان

خود همون آقاست؟

306 بازدید | 40 پست

سلام وقتتون بخیر. 

من دانش آموز هستم و همیشه به فکر درس و مشقم بودم و اصلا اهل شیطونی و این کارا نبودم .

حالا یکی از آشنا هامون ( به خاطر یه کار اداری شماره من رو دارن چون پدرم باهاشون کار داشتن و خواستن تصویری تماس بگیرن با گوشی من زنگ زدن ایشون ۲۳ سالشه و کارمند بانک) 

بعد به من از واتساپ پیام دادن گفتن می‌خوام با شما آشنا بشم ( من ۱۶ سالمه 😐) 

من بهشون گفتم اصلا همچین دختری نیستم نه با کسی بودم و نه هستم و نخواهم بود و به فکر درس و مشقمم 

فردای همون روز دو تا شماره تلفن یه بار از تلگرام بهم پیام داد و قصد آشنایی داشتن یک بارم از روبیکا من بلاک کردم بعدش هم بهم زنگ زدن صحبتی نکردن زدم بلاک کردم 

الان از پیج های مختلف در اینستاگرام یه بار با زبان عربی ( عربیم خوبه ) یه بارم با انگلیسی ( تو مدرسه یه چیز هایی یاد گرفتم ) یه بارم فرانسوی ( اینو زدم گوگل ترجمه 😅)

بهم پیشنهاد دوستی دادن به نظرتون خود همون آقاست 

به نظرتون به پدرم این موضوع رو بگم؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
🦋
14
93%
🦋
1
6%

گزینه ها رو برام توضیح بده

روشنم کن گل

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم به سنی رسیدی که خودت مشکلاتت رو حل کنی و نیاز به پدر و مادر نداشته باشی

جوابش نده بیخیال میشه

هر کی هم بوده توجهی نکن

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

باریک الله دختر گل که متوجهی سنت برای این کارا زوده و الان باید بچسبی به درست، کیف کردم از رفتارت

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
گزینه ها رو برام توضیح بده روشنم کن گل

گزینه ها مهم نیست 😅

فقط راهنمایی می‌خوام چون نه اونقدر لوسم که نتونتم از پس مشکلاتم بر بیام ولی از یه طرف هم ذهنم سمتشه که اصلا دوست ندارم این اتفاق بیفته

می‌دونی از اینکه همش ذهنم میره سمتش کلافه ام 

عادیه

چند روز دیگه کلا یادت میره 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩