2777
2789

تازه شروع کردم به خواندن برای کنکور ،دیپلم تجربی دارم،رمز موفقیتتون چی بوده؟ازالان تا کنکور چیکارکنم چه جوری برنامه بریزم که حداقل زیر هفت هزارشم؟

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درسای عمومیت اهمیت بده وخوب بخونشون چون تاثیرزیادی تورتبه دارند.

ادبیات عمومی وتخصصیت هم خوب کن

عربی هم قوی کن چون هم توعمومی هاست هم تخصصی ها

منطق وفلسفه واقتصادوروانشناسی هم خیلی اهمیت بده  درس تک کتابه هست رتبه وترازمیکشونه بالا

چون تجربی هستی پس نبایدریاضی انسانی سخت باشه برات اونم بخون وتست بزن امسال سئوالات ریاضی انسانی خیلی  سخت بودالبته این برای من صدق می کرد

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

به درسای عمومیت اهمیت بده وخوب بخونشون چون تاثیرزیادی تورتبه دارند. ادبیات عمومی وتخصصیت هم خوب کن ...

رتبت چندشدامسال؟

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
کنکور انسانی از نظر من که زیاد سخت نیست فقط خوندنیه دیگه البته من ۱۰سال پیش کنکور دادم 

پشت کنکوری هستی؟

کنکور انسانی از نظر من که زیاد سخت نیست فقط خوندنیه دیگه البته من ۱۰سال پیش کنکور دادم 

نمیدونم والا،ولی موندم چه جوری. برنامه بریزم 

رتبت چندشدامسال؟

1446

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰