2777
2789
عنوان

ضدافتاب شون یا سی گل‌؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 20 پست
من نرم کننده شون دارم عالیه ضد آفتابشو استفاده نکرده

اره منم شامپو بدن و کرم مرطوب کننده اش دارم خیلی راضیم ولی ضدافتابشو تا حالا استفاده نکردم

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نیست دکتر ژیلا عزیزم  خط یکش دورشو اگه ی چیزی میخای باعث جوش نشه فیس دوکس استفاده کن قیمت ...

مرسی گلم برم بحذفم از سبد خریدم😅

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
اره عزیزم خوب نیست 

گلم الان نظرات فیس دوکس خوندم میگن حتما زیرش ابرسان بزنید یا مرطوب کننده،ردی سفید میزارع،شما ازش استفاده کردین واقعا گلوله میشه رو پوست