2777
2789
عنوان

من به این روش لاغر شدم

12845 بازدید | 42 پست

خانما سلام 

من قبل از بارداریم 74 کیلو بودم سر بارداریم 20 کیلو چاق شدم و بعد زایمان با ورزش و اینا خودمو 78 کیلو کردم 

چند وقت پیش از این پیجایی که تو اینستا تبلیغ لاغری میکنن یه بسته 300 تومنی گرفتم که وقتی دستم رسید حساب کردم دیدم 160 تومن می‌شده قیمت اصلیش 

بعدشم که طرف کلا به هیچ کدوم از سوالام جواب نداد 

بقیش رو پست بعد میزارم طولانی نشه

خب

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاب

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

حالا بسته ای که برام فرستاده بود 

دو بسته سبوس برنج قهوه ای بود با یه بسته لیمو عمانی دکتر بیز 

اسماشونو گفتم که یه وقت گول عکسایی که تو پیجشون میزارن نخورین 

من شروع کردم به استفاده 

حالا خوبیش این بود که شیمیایی نبودن 

چند روز چای رو استفاده کردم ولی بهم نساخت و شدیدا سر درد شدم

اسم پیجشم بده ،

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
حالا بسته ای که برام فرستاده بود  دو بسته سبوس برنج قهوه ای بود با یه بسته لیمو عمانی دکتر بیز ...

بنابراین از چای استفاده نکردم و فقط از سبوس استفاده کردم 

اگر بخوام با انصاف حرف بزنم 

باید بگم که سبوس فوق العاده بود و من اشتهام کلا کور شده بود 

اصلا هیچ میلی به غذا نداشتم و فقط صبحانه رو خوب میخوردم 

چون دختره که ازش بسته رو گرفتم گفته بود صبحانتو کامل بخور بعدش بستم تموم شد و من دوباره خودم سبوس گرفتم با قیمت خیلی خیلی کمتر 

ولی در عرض دو ماه با این که واقعا هیچی نمی‌خوردم فقط 3 کیلو لاغر شدم

بنابراین از چای استفاده نکردم و فقط از سبوس استفاده کردم  اگر بخوام با انصاف حرف بزنم  ب ...

ایوا چه خوب ،،بعد مزه نیست