2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يعني نزنم بنظرت؟؟

چرا عزیزم بزن ممکنه نشون بده زودتر خوشحال میشی 

ولی اگرم نشون نداد ناامید نباش چون شاید تا دو روز بعد نشون بده 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

به جهنم که واست مهم نیست انشالله که حسرت بچه تو دلت بمونه، شوهرجونت بخاطر بچه ولت کنه تا دل مردم واسه مهم باشه آدم بی شعوری مثل تو لیاقت هیچی نداره چه برسه به مادر شدن

به جهنم که واست مهم نیست انشالله که حسرت بچه تو دلت بمونه، شوهرجونت بخاطر بچه ولت کنه تا دل مردم واس ...

همينكه همه جات اتيش گرفته واسه من كافيه عزيزم😀😀😀😀😀همه جات داره ميسوزه عشقم😀😀😀😀 خيلي خوشحالم همجين ادمايي هستن كه حسرت زندگي منو پول منو همه چي منو ميخورن

به كوري چشم حسود تستم امروز مثبت شد😀😀😀 اقد قصه بخور كه زندگيت با همين روند ادامه پيدا كنه

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت تو زندگيم😍😍

اميدوارم هر چي واسم دعا كردي هر چي درموردم گفتي خدا او كاسه خودتو مادرت و خانواده ات همه كس و كارت بذاره😉😉نميدونستم اين همه حسود دور وور من هست 

عقده ای احمقه، ندیده 

عقده اي و احمق هم خودت هستي 

هر چي بهم فحش دادي به خودت و خانواده ات بي شخصيت عقده اي 

خودت عقده تو زندگيت زياد داشتي كه اين مدلي شددي

عقده هات فواران كردن كه به من ميگي عقده اي😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀