2777
2789
عنوان

چجوری یه پسر رو وابسته کنیم؟

9774 بازدید | 41 پست

این سوال واسه کسیه بچه ها 

چجوری یه پسرو وابسته کنه تو مجازی به خودش؟ چی بگه ؟چیکار کنه؟ 

چجوری رفتار کنه؟ 

اگه شماهم تو همچین رابطه ای هستین بگین چیکار کردین 

تو یه شهر ولی بخاطر شرایط زیاد نمیتونن همو ببینن

الان دیگه نمیشه 

الان تو حضوریم حتی دیگه وابسته نمیشن

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ندیدن همو؟  ماهم مجازی بودیم وقتی دیدم خودش وابسته شد اونقدری ک خاست بره بغض کرده بود...& ...

میشه کمکمون کنی سوالام اینه چطور باشه رفتارم حرفام پیامام کلا مدلم که مجازی عاشقم بشه هرچی لازمه بگو وچی کار نکنم چی سردش میکنه

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
دیگه چه نظری دارین میدونم تا خودش نخواد نمیشه شمام یه راهایی بگین 

چرا انقدر وجودشو وابسته به یک پسر کرده که وابستگی اون پسر بهش تااین حد براش مهمه؟ :)))))

بنظرم سعی کنه بجای اینکه دنبال وابسته کردن کسی به خودش باشه، روی خودش و حالاتش و خودشناسی و رشدش تمرکز کنه تا به بلوغ عاطفی برسه و عاقلانه و بالغانه عاشق بشه :/

این بستگی به خود شخص داره یع عده زود وابسته میشن یه عده نه صدسالم باهاش مجازی دوست باشن اصلا انگار ن انگار

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
میشه کمکمون کنی سوالام اینه چطور باشه رفتارم حرفام پیامام کلا مدلم که مجازی عاشقم بشه هرچی لازمه بگو ...

پیشنهاد میکنم کتاب چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند بخونی.یکی به خودت توجه کن :)))) حداقل