من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بخدا دیگه دیشب میگم بیا خونه تو بچه هارو نگه دار من میرم میگیرم بهش گفتم چهار پنج تا موز بگیر دو کیلو موز گرفته یه پلاستیک انار ونارنگی یه عالمه نارنگی تو یخچال از قبل داریم دو قفسه بزرگ سیب از باغ اوردیم همه رو خراب میکنیم میندازیم دور
ولی خوب فعلا ب خاطر شرایط همسرم خرید میکنن چیزای غیر ضروری میخرن یا میوه سبزی زیاد میخرن یا چیزایی کاصلا هیچکدممون دوس نداریم واقعا نمیدونه چطوری خرید کنه
ی بار یا دوبار در سال میریم خرید کلی خودمم باهاش میرم فروشگاه رو جم میکنم میارم خونه😂. بعدش دیگ ری ...
شوهر من اصلا به اونا دقت نمیکنه خیلی زیاد میخره هفته ی پیش گفتم لوبیا سبز بگیر دو کیلو رفته مبگه تو یهدپلاستیک چهار کیلو بود مرده گفت بردار منم برداشتم بخدا نصف بیشترش پوسیده بود ریختم دور