2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان و بارداری😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 45 پست
چرا همچین لجی کردی😐بخاطر سزارین؟ 

ن بخاطر اون ی چند روزی ک بیمارستان امام خمینی بستری شدم

من خودم پرستارم ولی دیگ اونجوریش رو ندیدم!

یا دکترهاشون!!!!

داروها رو از رو پرونده میخوندم ولی دارویی ب من نمیدادن!در این حد بی اهمیت 

اصلا حریم شخصی برات قائل نبودن

هنوزم سرم درد میگیره فکر میکنم بهش 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

ولی من واقعا توبه کررررردم بخدا دیگ اصلا و ابدا ب بچه فکر نمیکنم بخدا ک ترکیدم دیگ

منم همین حرف رو میزدم مخصوصا بعد اون سوزش هایی که تو‌جای بخیه هام بود 

هر روز میرفتم دستشویی گریه میکردم زجه میزدم 

منم سزارین بودم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اون‌نه ماه ی طرف اون بیمارستان امام خمینی بستری شدنم ی طرف خیلی عذاب کشیدم خیلییییی 

آخی عزیزم.  منم از این بیمارستان خاطره بد دارم برادر نوزادم تو این بیمارستان ۳بار تشنج کرد

آخی عزیزم.  منم از این بیمارستان خاطره بد دارم برادر نوزادم تو این بیمارستان ۳بار تشنج کرد

فقط اسمش ولی افتضاح واقعا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

منم همین حرف رو میزدم مخصوصا بعد اون سوزش هایی که تو‌جای بخیه هام بود  هر روز میرفتم دستشویی گ ...

کاش فقط ب همین سختی های بارداری بود

بچه بعدش بیمار شد و بازم کلی عذاب کشید

الان خداروشکر ۳ ماه میشه خوب شده

انشالله که نه گذر شما و نه گذر هیچ مادر دیگه ای به این بیمارستانا نیفته 

اانشالله عزیزم

خدا ب برادرت سلامتی تا قیام قیامت عنایت کنه

کاش فقط ب همین سختی های بارداری بود بچه بعدش بیمار شد و بازم کلی عذاب کشید الان خداروشکر ۳ ماه میش ...

خدا رو شکر 

مادر خوبی داره که سلامتیشو حفظ کرده ❤️❤️❤️

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم همین حرف رو میزدم مخصوصا بعد اون سوزش هایی که تو‌جای بخیه هام بود  هر روز میرفتم دستشویی گ ...

من عنبر نسا دود میکردم روزی دوبار

خیلی زود بخیه هام خوب شد واقعا

ممنونم عزیزم همینطور کوچولوی شما 

فدات❤😍

خدا رو شکر  مادر خوبی داره که سلامتیشو حفظ کرده ❤️❤️❤️

فدات مهربونم🌹🌹❤❤❤😘😘😘

تاپیک های شمارو خوندم با کلیش گریه کردم عزیزم میشه برای برادرم دعا کنی گفتن سرژان بدخیم داره دوز دوم شبمی درمانیش فردا خودم بچه یه ساله دارم تمام غمای دنیا تو‌وجودمه الان

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
تاپیک های شمارو خوندم با کلیش گریه کردم عزیزم میشه برای برادرم دعا کنی گفتن سرژان بدخیم داره دوز دوم ...

ای بابا خیلی ناراحت شدم

ناامید نباش تو کلت بخدا

منم دخترم بدخیم بود ک مجدد عود کرده 

چ میشه کرد جز صبر؟

حتما براشون دعا میکنم