2777
2789
عنوان

به نظرتون چه راهنمایی بهش کنم🥺

44 بازدید | 3 پست

داداش کوچیکم خیلی مظلومه ،برعکس بزرگه که خیلی پست و بیشعوره...حالا اون بزرگه رفته یه بدهی به با اورده و یکی‌از اشناها ضامنش شده،اون اشنا دوبار که بردار کوچیکمو دیده بهش گفته حقیقتش ضامن برادرت شدم و دیگه هم جواب گوشیمو نداد اخه چرا اینکارو کرد و...اینم بگم ک اون برادر بزرگه خیلی بی عارو بی برنامس یعنی مطمئناااا بدهیشو نمیده،بردار کوچیکم به اون طرف ک ضامن شده بود گفت باشه شماره کارت بده خودم بهت میدم پولو(مبلغ پول اندازه نصف حقوق یه ماه براد کوچیکمه)،زنگ زد جریانو ب من گفت و گفت به کسی نگو،ولی من خیلی ناراحت شدم چون شغل سختی داره،میگم این بیچاره کار کنه که پول بدهی اون عوضی رو بده،بهشم ک گفتم گفت اگر ب اون باشه بدهیشو هیچوقت نمیده و ممکنه او طرف ضامن بیاد دم در و... دوس ندارم ابروریزی بشه،به نظرتون من نظرشو برگردونمو نزارم بده بدهی رو؟؟

به نظرم به اون اشنا پول رو بدید که حداقل ابرو ریزی نشه

بعد خودتون با برادر بزرگتون حرف بزنید

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
به نظرم به اون اشنا پول رو بدید که حداقل ابرو ریزی نشه بعد خودتون با برادر بزرگتون حرف بزنید

اون انقد بیشعوووووره که حرف حالیش نیس،حقیقتش خسته شدیم‌انقد گندکاریاشو پوشوندیم،دلم واسه برادر کوچیکم‌میسوز که پول حلال و حاصل عرق ریختنش اینجوری خرج یه مفت خور بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون انقد بیشعوووووره که حرف حالیش نیس،حقیقتش خسته شدیم‌انقد گندکاریاشو پوشوندیم،دلم واسه برادر کوچیک ...

🥺💔

حالا این دفعه رو انجام بدین 

به دوست و اشنا  هم بسپرین کاری بهش نداشته باشن و ضامن نشن

خدا برادرتون هم حفظ کنه 

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑