بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تاپیکاتو یه نگاه کردم خیلی ناراحت شدم برای چی میخوای بری خونه برای تحقیق ؟برای وسیله هات ؟ خد ...
مرسی عزیزم.خودمم دقیق نمیدونم .شوهرم که اجاره نامه آورده بود من به قاضی گفتم خونه باباشه و خودشون توش ساکنن.قاضی هم نوشت نیاز به تحقیق.حالا از دادگاه زنگ زدن گفتن باید باهم بریم بازدید .دقیق نمیدونم بازدید از چی
تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده
اره بخدا بلاتکلیفی ادمو دیوانه میکنه... من هنوز اول راهم میترسم حالاها حالاها تموم نشه...شما چند وق ...
نه بچه ندارم ..کلا دوماه اقدام کردم ما خیلی منطقی صحبت کردیم قرارشد من مهریه ببخشم اون حق طلاق بده بعد وکیلم دنبال کارم باشه دو سه ماه جمع میشد حتی سندم تنظیم کردیم فقط موند یه امضاش که یهو ازاین رو به اون روشد که من طلاق نمیدم برگرد یه فرصت بده واسطه میفرسته اما من تصمیمو گرفتم گفتم اگه عدم تمکینم بگیری من دلم با زندگی نیست ..حالا همینطوری مونده امیدوارم راضی بشه کارمون به دادگاه نکشه