2777
2789

تو تایپیک قبلی توضیح دادم 

نزدیک یه ساله شوهرمو و خانوادشو ندیدم ،استرس دارم ،از برخوردشون میترسم ،از نتیجه تحقیق میترسم 😢😢

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

شوهرتع؟چرا ندیدیشون

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه لطفا تایپیک قبلیمو بخونی😢

عجب آدمایی.خوندم حتما خودت به مامور توضیح بده که چیکار کردن روش تاثیر میذاره

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
عجب آدمایی.خوندم حتما خودت به مامور توضیح بده که چیکار کردن روش تاثیر میذاره

توضیح میدم اما اونام ساکت نمیشینن که میترسم ماموره حرفاشونو باور کنه ...خدا کنه از همسایه ها هم تحقیق کنن

عزیزم تاپیکاتو یه نگاه کردم خیلی ناراحت شدم برای چی میخوای بری خونه برای تحقیق ؟برای وسیله هات ؟

خداجواب خانوادشو بده انقدر اذیتت میکنن 

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
عزیزم تاپیکاتو یه نگاه کردم خیلی ناراحت شدم برای چی میخوای بری خونه برای تحقیق ؟برای وسیله هات ؟ خد ...

مرسی عزیزم.خودمم دقیق نمیدونم .شوهرم که اجاره نامه آورده بود من به قاضی گفتم خونه باباشه و خودشون توش ساکنن.قاضی هم نوشت نیاز به تحقیق.حالا از دادگاه زنگ زدن گفتن باید باهم بریم بازدید .دقیق نمیدونم بازدید از چی 

مرسی عزیزم.خودمم دقیق نمیدونم .شوهرم که اجاره نامه آورده بود من به قاضی گفتم خونه باباشه و خودشون تو ...

استرس و نگرانیتو میفهمم ..منم دارم جدامیشم اما هیچی نمیخوام همه چیزو بخشیدم فقط مونده امضا شوهرم که نمیاد بلاتکلیفی خیلی بده ..نگران نباش رفتی زیاد دهن به دهنشون نزار بزار مامور کارخودشو بکنه

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
استرس و نگرانیتو میفهمم ..منم دارم جدامیشم اما هیچی نمیخوام همه چیزو بخشیدم فقط مونده امضا شوهرم که ...

اره بخدا بلاتکلیفی ادمو دیوانه می‌کنه... من هنوز اول راهم میترسم حالاها حالاها تموم نشه...شما چند وقته اقدام کردی به جداشدن ؟بچه داری؟

اره بخدا بلاتکلیفی ادمو دیوانه می‌کنه... من هنوز اول راهم میترسم حالاها حالاها تموم نشه...شما چند وق ...

نه بچه ندارم ..کلا دوماه اقدام کردم ما خیلی منطقی صحبت کردیم قرارشد من مهریه ببخشم اون حق طلاق بده بعد وکیلم دنبال کارم باشه دو سه ماه جمع میشد حتی سندم تنظیم کردیم فقط موند یه امضاش که یهو ازاین رو به اون روشد که من طلاق نمیدم برگرد یه فرصت بده واسطه میفرسته اما من تصمیمو گرفتم گفتم اگه عدم تمکینم بگیری من دلم با زندگی نیست ..حالا همینطوری مونده امیدوارم راضی بشه کارمون به دادگاه نکشه

نه بچه ندارم ..کلا دوماه اقدام کردم ما خیلی منطقی صحبت کردیم قرارشد من مهریه ببخشم اون حق طلاق بده ب ...

اینطوری خیلی بهتره .شوهر من زبون نفهمه فقط میگه یا برگرد بزار جبران کنم یا طلاقت نمیدم ...خیلی عوضیه .یه ساله درگیرم هنوز هیچی به هیچی 

اینطوری خیلی بهتره .شوهر من زبون نفهمه فقط میگه یا برگرد بزار جبران کنم یا طلاقت نمیدم ...خیلی عوضیه ...

باوکیل صحبت نکردی