2777
2789
عنوان

کاپشن بچه چه مدلی بخرم؟

1071 بازدید | 25 پست

سلام میخاستم برا دختر  ده ماهم کاپشن بخرم.خاستم بدونم سرهمی خوبه؟ یا جدا.سر همی براش خریدم اصلانمیتونه توش تکون بخوره.انگار تنگه.حالا میخام ببزم عوض کنم

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

ببین تا نوزاد هست کاپشن نمیخواد که ،سوییشرت و شلوار گرم بخر

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تا نوزاد هست کاپشن نمیخواد که ،سوییشرت و شلوار گرم بخر

عزیزم ماه دیگه تولدشه.راه میره.آخه بنظرم سویشرت گرما نداره یا مثلا بغلش میکنم میره بالا کمرش باز میمونه

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
سرهمی خوبه اما به شرط اینکه راحت و ازاد باشه و جنسش خیلی خشک نباشه.

جنسش چجوزی باشه عزیزم؟

عزیزم ماه دیگه تولدشه.راه میره.آخه بنظرم سویشرت گرما نداره یا مثلا بغلش میکنم میره بالا کمرش باز میم ...

اگه راه میره پالتو تا سر زانوش باشه چون سر همی برای بغلی ها خوبه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

عزیزم ماه دیگه تولدشه.راه میره.آخه بنظرم سویشرت گرما نداره یا مثلا بغلش میکنم میره بالا کمرش باز میم ...

خب زیر لباس میپوشونی شلوارشو میاری روش کمرش پیدا نمیشه که،من الان نزدیک سه سالشه هرگز کاپشن نخریدم،فقط سوییشرت ،داخل خز دار،یک بار هم تا به امروز سرما نخورده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
پافر یا هودی

هودی چجوریه عزیز؟

جدا راحت تره

واقعا؟

اگه راه میره پالتو تا سر زانوش باشه چون سر همی برای بغلی ها خوبه

راه ک.میره منتها نوپاست.باید بغلش کنم

راه ک.میره منتها نوپاست.باید بغلش کنم

میدونم مهم اینه شاید یه جا بخواد راه بره وقتی با سر همی نمیتونه راه بره اصلا به دردش نمیخوره 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خب زیر لباس میپوشونی شلوارشو میاری روش کمرش پیدا نمیشه که،من الان نزدیک سه سالشه هرگز کاپشن نخریدم،ف ...

اره چون امروز سرهمی براش گرفتم خیلی بد بود ب تنش.اصلا نمیتونس تکون بخوره