2777
2789
عنوان

آیین نامه

61 بازدید | 16 پست

سلام من یکشنبه امتحان آیین نامه دارم از یه طرف درس های دانشگام این مدت خیلی فشرده شده...واسه همین اصلا نمیتونم کتاب و بخونم...چیکار کنم بنظرتون؟؟ امتحان و ندم بزارم این ترم تموم شه بعدا بدم؟؟ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایین نامه امتحان بده اسونه

کتاب و روخونی کنم؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
وقت زیادی نمیخاد ک شب قبلش ی نگاه بنداز

یه دور روخونی کنم حله؟

یه کتاب هست دیگه عصر بخون تا اخر شب فردا برو قبول میشی... 

من سه شنبه امتحان دادم قبول شدم بار دومم بود.. سری اول کتاب خوندم یک روز سری دوم نصف روز کتاب و از روی نرم افزار تست زدم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه کتاب هست دیگه عصر بخون تا اخر شب فردا برو قبول میشی...  من سه شنبه امتحان دادم قبول شدم بار ...

کدوم نرم افزار؟

کدوم نرم افزار؟

تمام ازمون های این قهوه ایه رو زدم 

سوالات طلاییش هم خوندم

یه قسمت تئوری هم داره اونا رو هم خوندم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

تمام ازمون های این قهوه ایه رو زدم  سوالات طلاییش هم خوندم یه قسمت تئوری هم داره اونا رو هم خ ...

مررررسیییییی😘

خواهش گلم انشاءالله این بار قبول میشی 

ببخشید یه سوال شما داخل شهر هم قبول شدین؟

ببخشید یه سوال شما داخل شهر هم قبول شدین؟

هنوز نرفتم امتحان بدم... چون مربی گفت اول ایین نامه قبول شو بعد بیا اموزش الام 3 جلسه رفتم میگفت برو امتحان بده اواین بار ردت میکنن 150 میدی بار دوم قبولت میکنن... 12 جلسه میخواد 3 جلسه کار کنه خیلی پرو هست.. دیگه گفت از 1 ماه تا 15 ماه افسر یک نفره قانون هم هست یک بار میتونخ رد کنه 15 تا 30 افسر یه نفر دیگه.. هر دوتا امتحانت پیش یه افسر برو حالا دیگه صبر کردم تا 15 برم امتحان