2777
2789

۲۱ سالگیم که شروع شد تصمیم گرفتم یک سری باور ها و عادات جدید واسه خودم و زندگیم درست کنم ... در واقع به سبک جدیدی زندگی کنم🥲

اول از همه تصمیم گرفتم اشخاص سمی که افکارم رو بهم میزنن از زندگیم حذف کنم و دایره دوستام خیلی کوچیک کردم در حد دو تا دوست صمیمی و مورد اعتماد !

دوم شروع کردم به هدفمند ورزش کردن . چون نمی‌تونستم باشگاه برم ، اپلیکیشن یوگا نصب کردم و هر روز ۱۵ دقیقه یوگا و مدیتیشن انجام میدم

با این برنامه 

بعد هم غذای روحم رو آماده کردم ، کتاب معجزه شکر گزاری! به جرعت میگم تموم تعریفاتی که درباره قدرت این کتاب شنیدین درسته🙂

چون نسخه چاپی هزینه داشت، با یک سرچ پی دی افش رو از گوگل گرفتم و هر روز این کتاب رو میخونم

روزی او یک جنگجو است روزی دیگر یک آشفته و شکسته، بیشتر روزها کمی از هر دو , اما او هر روز اینجاست ، ایستاده ، می‌جنگد و تلاش می‌کند...او من هستم.

اینکه این تایم تمرکزمو گذاشتم رو زندگی روزمره ، بجای فکر کردن به اتفاقات تلخ گذشته یا آینده و سر درگمی

از چیزای کوچک لذت بردم ، مثلاً اینجا داشتم از هوا و طبیعت روستا لذت می‌بردم که برادرم با عکس شکارم کرد😅

روزی او یک جنگجو است روزی دیگر یک آشفته و شکسته، بیشتر روزها کمی از هر دو , اما او هر روز اینجاست ، ایستاده ، می‌جنگد و تلاش می‌کند...او من هستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مورد دیگه عروسی یکی از اقوام بود که من حسابی خودم دیگر تدارکات کردم و سعی کردم به هیچ چیز ناراحت کننده ای فک نکنم 😊

و در نتیجه خیلی خوش گذشت به من و هنوز با  دیدن عکس و فیلم ها به وجد میام 

البته خودمو اذیت نکردم تو خونه آرایش کردم و لباسم از دوست عزیزم امانت گرفتم🥰( من سالها لباس کردی نپوشیده بودم و شک داشتم که بهم بیاد یا نه ولی به محض پوشیدن عاشقش شدم💃😅)

این عبارت حذف آدمای سمی بهت ضربه میزنه هااا

عزیزم بعضی آدما بودنشون واقعا سمیه و آزار دهندست

چه جالبمنم اصلا فرصت باشگاه ندارم با اینکه اضافه وزن هم دارم نمیتونم برم ولی:(خیلی کارتون برام جالب ...

آره عزیزم 

برو تو مایکت سرچ کن برنامه کاهش وزن سریع هم داره 

من یوگا رو نصب کردم 

افرین دخترررر کلی انرژی مثبت دادی بهم😍

فدای شما ❤️

عزیزم بعضی آدما بودنشون واقعا سمیه و آزار دهندست

رابطه‌ت رو باهاشون کم کن. صمیمیت رو بذار کنار. ولی قطع رابطه نکن. هر چی سنت بالاتر بره میفهمی چقدر دایره وسیع ارتباطاتت با بقیه مهمه.

رابطه‌ت رو باهاشون کم کن. صمیمیت رو بذار کنار. ولی قطع رابطه نکن. هر چی سنت بالاتر بره میفهمی چقدر د ...

دقیقاً منظور منم همینه

به هر حال از راهنماییتون ممنونم