2777
2789
عنوان

دیشب ب🙄😳😔

221 بازدید | 15 پست

دیروز اومدم تو یکی از تاپیکها که کاش نمی اومدم و نمیدونستم که ترسناکه و نگفته بود دیشب با کلی ترس و لرز خوابیدم نیمه های شب از خواب پریدم بالا حس می کردم به شدت پتوم داره کشیده میشه از روم حالا نمیدونم خواب بود یا واقعی شایدم خواب بود چون وقتی پریدم بالا دیدم که پتو کشیده نمیشه از روم  خلاصه خیلی ترسیدم و به خودم مسلط شدم خودمو زدم به بی خیالی و تا ۴بیدار بودم و دوباره هوا که روشن شد خوابیدم  حالا رفتم تو فکر آیا خواب بوده یا واقعیت؟ و اینکه امشب مامانم پیشمه ولی تا دوهفته دیگه از فردا تنهام   کاش خواب بوده باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب بودی

و اینکه بعضی وقتا خوال و بیداری هسی ولی خواب میبینی(بخاطر همین دو ب شک میشی ک ایا خواب بودم یان)

من خیلی اینطور میشدم و حتی شوهرم و بیدار میکردم ک این مرد کیه تو اتاق ب پیر مرد بگو از رخت خوابم پاشه و این کیه تو هوا و...

بخوام بگم طولانیه البته من خودم یادم نیس فرداش برام نعریف میکنن

اوناییم ک یادم میموند تو خواب و بیداری خواب دیده بودم

شب گ میخوایی بخوابی ی ایت الکرسی بخون

و هر دفعه ۳ تو حید بخون ب جلو فوت کن ب همین صورت ب چپ و راست و جلو و...

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

خواب بودی و اینکه بعضی وقتا خوال و بیداری هسی ولی خواب میبینی(بخاطر همین دو ب شک میشی ک ایا خواب بو ...

آهان قربونت گلی خودمم به شک افتاده بودم تا حالا اینطور نشده بودم