ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونه ای رفتیم از همون روز اول پشت هم اتفاق بد افتاد
فضا خونه خیلی سنگین بود برامون
همون روز پای من شکست
10روز بعدش پدرم تصادف کرد
داداشم کارشو از دست داد
کلا خیلی بد بود سریع بلند شدیم از اونجا
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
بد قدمی نمیدونم ولی مثلا دیدی میگن فلانی دستش خوب بود اونو چرا که همون بحث انرژی طرفه فکر کنم مثلا قبل کرونا میرفتم ارایشگاه یک ارایشگر هر وقت اصلاح میکرد منو تا مدت ها پر انرژی بودم ولی قبل اون پیش یکی دیگه میرفتم ابرو تمیز میکرد بعدش همش چیزای بد رخ میداد
حالا نمیدونم ولی در کل انرژی بد و خوب هستن و برخی ها دست خودشون نیست مثلا یکی چشمش شوره ولی دست خودش نیست
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
میگن حتی وقتی یکی میاد خونه تون بعد رفتنش یک کم پنجره ها را باز کنید تا انرژی ها عوض بشن شاید اینا خرافات بیاد از نظر خیلی ها ولی من فکر کنم راسته
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بد قدمی نمیدونم ولی مثلا دیدی میگن فلانی دستش خوب بود اونو چرا که همون بحث انرژی طرفه فکر کنم مثلا ق ...
واااای منم این ارایشگاه که گفتینو تجربه دارم پیش یکی میزفتم بعدش یه بلاهای سرم اومد اصلا دقت نکرده بودم البته ها بیشتر مکان اونجا بد بود اخه هیچکس موندگار نمیشددتوش انگار چرخش برا هیچکس نمیچرخید
هر وقت پامونو بذاریم طبقه پایین یه نفر از اعضای خانواده مریض میشه یا همون روز برامون ضرر مالی پیش میاد
یا یه آینه قدیمی تو انباری هست هر وقت اونو نگاه کنم برام اتفاق بد میوفته
ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
واااای منم این ارایشگاه که گفتینو تجربه دارم پیش یکی میزفتم بعدش یه بلاهای سرم اومد اصلا دقت نکرده ب ...
چه جالب