2777
2789
عنوان

الان پارك ها بازن ؟

87 بازدید | 9 پست

تهران پاركها بازن ؟ سرخه حصارو اينا ؟

بخاطر كرونا دو ساله نرفتم اطلاع ندارم

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
بازه

مطمئني عزيز ؟ اخه فردا ميخوام برم مسيرمم تا اونجا زياده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئني عزيز ؟ اخه فردا ميخوام برم مسيرمم تا اونجا زياده

من کرجم همه پارکا بازن

تهرانو تا جایی ک میدونم بازه

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:

آره

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
من کرجم همه پارکا بازن تهرانو تا جایی ک میدونم بازه

مرسي عزيزم

شما رفتيد اخيرا ؟

تازگی که نرفتم

ولی تو چند ماه پیش رفتم

ملت و باغ ایرانی و اینا باز بودن

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
تازگی که نرفتم ولی تو چند ماه پیش رفتم ملت و باغ ایرانی و اینا باز بودن

ممنونم❤️

سلام عزیزم خوبی من بخاطر کرونا ریزش گرفتم با قرص خوب نشد دکتر گفت باید مزو کنی 

خواستم بپرسم الان که یکسال گذشته راضی هستی موهات خوب شده؟ دردش چجوری بود فقط راستشو بگو توروخدا 🤕🤕😘😘😘😘😘😘😘