2777
2789

چند نفر مهموناتون بودن؟ 

چکار کردین برای جلوگیری از کرونا؟

کلا به فردی که دو بار عرسیش بخاطر کرونا کنسل شده ، چه پیشنهادی میدید؟ الان که اکثرا واکسن زدن، جشن عروسی بگیره یانه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دیگه الان اکثرا واکسن زدن بگیرن، ولی محض احتیاط یکم جمعیت کمتر باشه

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

عروسی خواهرشوهرم هفته پیش بود،،  خودی بودیم خواهر برادرا و درحد ۱۵۰ نفر اینا،،خداروشکر مشکلی نبود،،داخل باغ بوده و محیط باز و ماسک .و اینا،،حتی با فاصله ازهمم میرقصیدیم😁

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

اره حتما عروسی بگیرین که بعدا حسرت به دل نمونین آدم مگه یه بار تو عمرش بیشتر عروس میشه که اون یه دفعه هم بگذره . الآنم که خداروشکر اکثرا واکسن زدن بگیرن اما با مهمون های کمتر و فامیل های درجه یک و  اینجوری هم استرس کرونا نداری و از لحاظ هزینه و این گرونی ها هم بهتره مهمون کمتر باشه

دیدی بالاخره شد🥺✨

تعداد مهموناتون جوری باشه که فاصله مناسب باشه.همه ماسک بزنن اگه کسی نزده باشه دیجی یا خودتون خواهش کنین ماسک بزنن.تهویه هوا خیلی مهمه پنجره ها باز باشه

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

جمعیت کم باشه 

یک سوم ظرفیت تالار یا حتی یک چهارم مهمون دعوت کنید

به همه مهمونا همون دم در ماسک بدید

رو هر میزی مواد ضد عفونی کننده باشه

اشپز و کادر تالار رو ببرید تست بدن

ظروف هم یکبار مصرف باشه بهتره

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

نه برو عکس بگیر و برو سر زندگیت . تو بستگان یکی عروس کوچیک گرفت خاله داماد کرونا گرفت و فوت کرد. تا ابد این عروس دوماد هم عذاب وجدان دارن هم بچه های خاله اونا رو مقصر میدونن. بخدا عروسی لذتی هم نداره. انشالله سالگرد ازدواج تا تولد بچه یه مهمونی مفصل بدین

خوشبخت بشی

من چن تا از فامیلامون تو همین دوران ازدواج کردن عروسی نگرفتن هیچکدوم ی تعداد تشریفات ساده ترتیب دادن برا خونشون یا یه تالار و سالن پذیرایی کوچیک یه جشن کوچیک گرفتن خودمووونی در حد پدر مادر و خواهر و برادر ی تعدادم فقط رفن اتلیه یه چندتا عکس یادگاری گرفتن بعدشم رفتن سرخونه زندگیشون نوه عمم هم بکی از اینا بود میگف بهد کرونا بچه دار هم بشین باز براتون عروسی مفصل میگیرم😂 خطرنلک نمیارزه واقعا اونم با استرس