2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر 

محض رضای خدا اگر متخصص تغذیه خوب میشناسید معرفی کنید بخدا دیگه خسته شدم از چاقی قدم 160 و وزنم 88کیلو شده 

دخترم امروز میگه مامان انگار حامله ایی خیلی بد چاق شدی 

دلم میخواد اسلیو کنم ولی میترسم بعداً پول نداشته باشم ویتامین های بعدش بخر باید وایسم به شوهرم التماس کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله از ۱۰۰ شدم‌ ۷۰

ببخشید عزیزم سوالاتی ازتون زیاد شد شرمنده ولی رژیمشو من الان تو نت دیدم انگار خیلی سخته منم متاسفانه مشکل گوارشی دارم نمی‌دونم اصلا میتونم بگیرم یا نه 

شما معده درد گرفتی ؟!

ببخشید عزیزم سوالاتی ازتون زیاد شد شرمنده ولی رژیمشو من الان تو نت دیدم انگار خیلی سخته منم متاسفانه ...

میتونی بهش بگی رژیم اسون بهت بده 

وقتی هم گرسنه میشی باید خیار کاهو کرفس بخوری و چیزای دیگه که ستاره زده میتونی بخوری 

دکتر وحید ملکی هم خوبه ولی من باهاش تجربه ندارم 

میتونی بهش بگی رژیم اسون بهت بده وقتی هم گرسنه میشی باید خیار کاهو کرفس بخوری و چیزای دیگه که ستاره ...

دکتر وحید ملکی فقط پول تو جوب انداختنه ...هزینه بسیار زیاد ..الکی دارو میدن میگن اون داروخونه خودشون تهیه بشه و پشتیبانی افتضاح دیگه وقتی رژیم میگیری میری حاجی حاجی مکه الان سوال بپرسی هفته بعد جوابتو میده