2777
2789
عنوان

کنکور دندونپزشکی

175 بازدید | 10 پست

سلاممم روزتون به زیبایی چهرتون😎😂❤

خب نی نی سایتیا من یکم اومدم دردو دل کنم یکم ازتدن راهنمایی میخوام راستش

من امسال دوازدهمم از بچگی درسم خوب بود سیکلمو با معدل ۲۰ گرفتم دهمم ۱۹.۴۵ تا اینکه....

یازدهم شد و یکم بیخیال شدم ک اونم به نسبت خوب بود ولی نه مثل هر سال...

من از تابستون درس میخونم یعنی ۵ ۶ ساعت مطالعه ۵ ۶ ساعتم کلاس تاملند ولی زیاد راضی نیسم چون هدفم خیلی بزرگتر از این ساعتاست. باید ۱۲ ساعت بخونم... خواسم بپرسم کسی میدونه چیکار کنم مشاور بگیرم یا نه؟؟ الان دیره زوده؟چ کنم

ی سری مشاور هستن تو اینستا ک خودشون دانشجوی دندون و پزشکین ماهی ۳۰۰ میگیرین خوبه؟؟

مرسی ک وقت گذاشتی خوندی بوس به کله هاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

اره حتما یه مشاوره خوب بگیر که بتونه کمکت کنه و همراهت باشه دانشجو که خودش هم درس داره فک نکنم همیشه بتونه کنارت و همراهت باشه 

و راجبه ساعت مطالعه اینکه مهم کمیت نیست مهم کیفیته عزیزم 

اطلاعی در این زمینه ندارم 🚶‍♀️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اتفاقا دانشجوهایپزشکی خوبن.این مسیر رفتن بالا و پایینش رو چشیدن

من دانشجوی پزشکی ام.البته که مسیر و  رفتیم و خیلی چیزارو میدونیم،ولی کسی که یه مشاور حرفه ایه هزار نفرو راهنمایی کرده که قبول شن و مشاوره کارشه.تو یه مشکل متفاوت با اون دانشجو داشته باشی میمونه،چون کارش نیست مشاوره.

میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین😍
من دانشجوی پزشکی ام.البته که مسیر و  رفتیم و خیلی چیزارو میدونیم،ولی کسی که یه مشاور حرفه ایه ه ...

آره اینا درسته.ولی دانشجویی ک چن سال کارکرده اوکیه

همه چی زودی درست میشه مطمئنم