2777
2789

من هم به خاطر کرونا هم اینکه با خانوادش قهرم نمیرم

حالا جالب اینه مادرشوهرم به من میگفت عروسی نگیریم از کرونا.میترسم 😁😩

اوایل کرونا هم همینطوری عروسی رفتن به غیر از منو جاریم مثلا ترسیدن ما کرونا بگیریم

خیییلی به شوهرم گفتم دوست ندارم بری ولی خب داره میرع

خیییلی ازش ناراحتم حالا اقا زنگ زده فردا میام دنبالت بریم بیرون 

چیکار کنم؟؟؟اصلا دیگ دلم نمیخواد ببینمش

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

من بودم خودمو بیخیال نشون میدادم

ولی تلافی میکردم بجاش

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉

ناراحت نشی اسی ولی از این مردهای بی درک و فهم حالم بهم میخوره که همش با کش تمبون به مادراشون وصلن...😤

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم برو که کمتر ناراحت بشی

خب من با مادرشوهرم اینا قهرم 

الان بعد من عروسی چه رفتاری داشته باشم باهاش

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
ناراحت نشی اسی ولی از این مردهای بی درک و فهم حالم بهم میخوره که همش با کش تمبون به مادراشون وصلن... ...

😩😩خیلی اینجور مردا خسته کنندن

هنوز خونه ی خودتون نرفتین؟

نه

😩😩خیلی اینجور مردا خسته کنندن

تقصیر مردا نیست مقصر مامانشونه که بچه ننه بارسلون آورده منم یکیشون دارم باز تو خدارو شکر باهاشون قهری من که باید توی یک هفته  چند بار ببینمشون چی بگم 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
تقصیر مردا نیست مقصر مامانشونه که بچه ننه بارسلون آورده منم یکیشون دارم باز تو خدارو شکر باهاشون قهر ...

بارشون آورده

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
تقصیر مردا نیست مقصر مامانشونه که بچه ننه بارسلون آورده منم یکیشون دارم باز تو خدارو شکر باهاشون قهر ...

با اینکه قهرم بازم از لطفاشون بی نصیب نیستم😂

امشب کلی بااید حرص بخورم