2777
2789
عنوان

حق با شوهرمه یا خودم + شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 90 پست

من ک چیزی ندیدم ولی انقد رو مخ نباش 

خیلی زود ازت سرد میشه و هر احظه تحملت واسش سخت میشه..حتی راضی نمیشع صداش کنی

دیدم_که_میگم#  

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست گلم شورشو در آوردی، تو واسه خودت سرگرمی و زندگی نداری مگه از صبح تا شب باهاش در ارتباطی، تنها بودن لازمه ها باعث میشه گرمی بینتون بیشتر بشه،. چسبیدن 24 ساعته جز سردی و دلزدگی اثری نداره 

خانومی که از صبح زندگی پر باری داشته باشه دیگه وقت نمیکنه همش در حال پیام دادن باشه 

ورزش میره به خونه میرسه مطالعه داره، به اقوام یا دوستاش حرف میزنه،. واسه کارش وقت میزاره،. زبان میخونه به حیوانی میرسه و هزاران چیز که هر کس با به علاقه اش باید برنامه ریزی کنه 

یه تایمی هم برای روابط با آقا بزاره 

اوف بدبختو از هر چی زنه متنفر کردی ابرو هرچه زنه میبرن بعضی زنا یکم خودتون باشید یکمم‌برا خودتون وقت بزارید یکمم ددطول روز اون نیست حال خودتونو خوب کنید 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
اره میگم همه چیو میگم بهش توضیح میدم  راجب چی صحبت کنم اخه باهاش  ۲۰ سالمه

همسن منی .. با این تفاوت که من ی روز ک بیشتر از روزای دیگه حرف بزنم شوهرم ذوق مرگ میشه 😂 

سعی کن بجای اینکه پرحرف باشی خوش صحبت باشی

چ لزومی داری هر لحظه ک انلاینه بهش پی ام بدی سیاست داشته باش

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
دوباره میزارم شاتو

😂😂😂

حرف بدی نزده خیلی محترمانه و خوب ازت خواسته مثل بچه ها فقط گزارش ندی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

دوباره میزارم شاتو

خیلی باحاله شوهرت🤣🤣

یعنی دهنشو صاف کردی انقد تکراری گفتیااا 

حفظ حفظ شده🤣

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
اره میگم همه چیو میگم بهش توضیح میدم  راجب چی صحبت کنم اخه باهاش  ۲۰ سالمه

منم ۲۰ سالمه 😑 مگه حتما باید صحبت کنی🤦 احتمالا خیلی برونگرایی دیگه شوهرتم درونگرا یا لااقل نیمه برونگرا من شوهرم وقتی سرکاره وسط روز زنگ میزنه حالمو میپرسه من اصلا زنگ نمیزنم یا پیام نمیدم مگه اینکه کاری داشته باشم ولی شب که میاد میشینیم باهم فیلم نگاه میکنم و حرف میزنیم یا میریم بیرون😕

دینداریت رو به خدا نشون بده برای من انسانیت تو لازمه🌿