2777
2789
عنوان

حق با شوهرمه یا خودم + شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 90 پست

دیگه ببین چطوری باهات حرف زده خودتو کوچیک نکن ولش کن کمتر پیام بده والا چیزی نمیشه 

شاید سنت کمه احساس میکنی باید خیلی باهم حرف بزنین ولی اینطوری داری خودتو کوچیک میکنی فک میکنی خیلی آدم مهمیه بزن به کوچه بی خیالی

💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلیییی وابسته ب شوهرممم....ی حا میره بیشترازنیم مین بشه میزنگم پیام میدم...من دیگ مرز جنونم بامادرش حرف میزنه دلخورمیشم

خوشبختی یعنی داشتن همسر سید و دختر سادات😍💚💚

خب هرکی دیگ ام باشه حوصلش سر میره کارای روزمره ک جذابیتی نداره بگی اونم یه سره 

لازم نیست وقتی پیش هم نیستین و سرکاره دائم پیام بدی فقط اگ چیز ضروریی بود بگو وقتی ام میاد با روی خوش استقبال کن ولی اگ اتفاق خاصی اونروز نیفتاده لازم نیست صحبتی بکنی ناهارشو بیار استراحتشو ک کرد شب در حد چند دقه باهاش صحبت کن ک خودتم دلت نگیره بعدشم میتونین فیلم ببینین یا برین بیرون

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

قبل شات ها بگم یه سره حرف زدن باعث نزدیکی نمیشه اتفاقا باعث زوال رابطه میشه. اصلا حرف نزدن هم یکبار تو شروع کننده باش. بذار دو بار اون شروع کنه حرفو تا منتظر باشه توام صحبت کنی باهاش 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها گند اخلاق نیست گاهی وقتا عصبانی میشه 

راستش من واسه هرررررررکاری بهش توضیح میدم که فلان کارو میکنم فلان جا میرم 

هی ازش میپرسم خوبی ؟ 

علائم که نداری؟ 

همش نگرانم همشم بروز میدم 

الان میگه من خودم بهت میگم تو انقد نپرسو حرف نزن