2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد مامانا کمک

88 بازدید | 6 پست

سلام مامانای مهربون 

من پسرم ۳۴۰۰ب دنیا اومد بعد زردی شدید گرفت خیلی اذیت شد نمیدونم از اون شد دیگه وزن نگرفت دوماهگی با لباس ۵کیلو بود الان ۴ماهشه با لباس ۵۶۰۰...از دوهگی داره کامل شیرخشک میخوره اپتامیل نظرتون چیه غصه دارم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش متخصص اطفال بهش ویتامین میده بهتر میشه

بردم دو‌ هفته پیش قبلش خودم مولتی میدادم گفت نه adبده بعد شیرم‌درحدی بده که ته شیشه بمونه اگه خورد پس کمشه بعد بیار وزن کشی کنم الان شنبه باید ببرم همونه 

بردم دکتر گفت رشد قد سر همه عالی گفت بعد گفت باید ازمایش بده اخه یک‌ماهش بود ازمایش داد کلی همه چیش ...

خب نگران نباش بابا

فک کردم بچه اولته

بعضی بچه ها رشدشون کنده

دختر منم اینجوریه

یکسال وزنش ثابت بود هرچی دکتر بردم فایده نداشت

یهو وزن گرفت الان سه سالشه

ببین الکی حرص نخور

پیر میشی

همینکه زیر نظر متخصص باشه خوبه

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
خب نگران نباش بابا فک کردم بچه اولته بعضی بچه ها رشدشون کنده دختر منم اینجوریه یکسال وزنش ثابت ب ...

پیر که شدم دوتا پشت سرهمی هستن اذیت دارن ..وزن کم پسره هم غصه شد ...اخه خیلی استخونی هست قدش بلنده دیگه بدتر

پیر که شدم دوتا پشت سرهمی هستن اذیت دارن ..وزن کم پسره هم غصه شد ...اخه خیلی استخونی هست قدش بلنده د ...

دختر منم لاغر

با اینکه وزنش بهتر شده ولی اصلا نشون نمیده

لاغره

اشکال نداره

دیگه چیکار کنیم

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...