2777
2789
عنوان

خانم ها راهنمایی کنید لطفا

109 بازدید | 10 پست

سلام 

من هفته ۳۰ بارداری هستم ، دو هفته دیگه عروسی دایی شوهرمه گیر داده که بریم چون همسن هستن و همین ۱ دایی رو داره 

من دو هفته پیش کرونا گرفتم ،کلی اذیت شدم تا خوب بشم 😭😭😭  عروسی هم تو تالار هست میگه ماسک میزنیم ،خب شام نمیخواد بخوره؟ میوه نمیخواد بخوره؟ بالاخره ماسکمون رو بر میداریم 

دو هفته دیگه که عروسی هست یعنی ۶هفته بعدش زایمانمه 😭

تروخدا بگید چیکار کنم 

شوهرم خیلی داییشو دوست داره لطفا بگیذ چجوری متوجهش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکش واقعا سخت نیس ! سلامتی زن و بچش یعنی مهم تر نیس ! حداقل شما نرو ب هیچ وجه

خودشم میفهمه چقدر خطر داره ولی جونش و این دایی 

خیلی خطر داره ،اخه عروسی الان؟ من مشکل تنفس هم دارم

خیلی میترسم منتهی نمیدونم چجور قانعش کنم ،چی بگم بهش که درک کنه ؟

با زبون خوش ، با قربون صدقه بگو ما الان بچه داریم خیلی خطرناکه یه وقت خدایی نکرده زبونم لال برای بچه اتفاقی بیوفته چی ؟ این که درست نیست برای چندساعت خوش گذرونی سلامتیمونو به خطر بندازیم اگر بچه نبود چشم میرفتیم اما الان فقط ما دوتا نیستیم یه طفل معصوم دیگه هم هست داییم هم من مطمئنم انقدر با شعور و با درک هست که ناراحت نمیشه 

ببین جواب میده 😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
دوتا دوزش رو زدیم ولی باز گرفتیم 

جون خودتو بچت مهم تره بنظرم..بهش بگو خطرناکه اگه بازم گرفتیم بچه خدایی نکرده چیزیش شد چیکار میکنی؟

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️