سلام دوستای قشنگم،چند وقیته ذهنم خیلی درگیره خیلی دوست دارم بلاگر شم،یه فکرهایی هم کردم ک چجوری و از کجا شروع کنم ولی راستش یکم اعتماد بنفسم پایینه لطفا بیاین نظر بدین ک چیکار باید بکنم،یه ایده تو ذهنم هست تصمیمم اینه ک لباس یا لوازم آرایشی بیارم و فروش آنلاین راه بندازم و درکنارش هم روزمرگی بذارم و با فالوورهام ارتباط برقرار کنم بنظرتون میشه؟؟؟
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
یه پیجی بهت معرفی میکنم یه دختره ۳ تا پیج داره یکیش لباس یکیش فروش لوازم آرایشی بهداشتی یکی هم روزمرگی
میتونی ایده بگیری ازش
luxi_gallery این پیج آرایشی
mersede_moments این روزمرگیشه
فکر کنم حدودا ۴۰۰ هزارتا هم فالوور داره
شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن. عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم
یه پیجی بهت معرفی میکنم یه دختره ۳ تا پیج داره یکیش لباس یکیش فروش لوازم آرایشی بهداشتی یکی هم روزمر ...
مرسی ازت دوستم
فعلا خیلی دارم بهش فکر میکنم دلم میخاد ایده هامو طراحی کنم و از قبل برنامه داشته باشم بدونم میخام چیکار کنم ک وسط راه کم نیارم ؛الان تمرکزم رو جذب فالووره بعد باید تصمیم بگیرم ک لباس بیارم یا ارایشی یا هردو باهم فعلا خیلی درگیرم ....
مرسی ازت دوستم فعلا خیلی دارم بهش فکر میکنم دلم میخاد ایده هامو طراحی کنم و از قبل برنامه داشته باش ...
انشاالله موفق بشی و به خواسته هات برسی
شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن. عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم