2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مادرا گناه دارن

خیلی 🥺🥺🥺 مادر منم تو این وضعیته کاش کاری از دستم براش برمیومد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بابای منم بعد از فوت پدربزرگم خیلی عصبی بود همش داد میزد تو خودش بود ولی باهاش مهربون بودیم هواشو داشتیم الان بازم داد میزنه ولی خیلی خوب شده🙃🌹

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️
پدر منم فوق العاده بد اخلاق و عصبی و بد دهن بود به همه مون فحش میداد نفرینمون میکرد هفده ساله که فوت ...

بابای منم خیلی نفرین می‌کنه ولی نمیمیره😂⁦🤦🏻‍♀️⁩البته خدانکنه ها ولی خب اینجورادما شرایط و برا اطرافیان سخت میکنن

بابای منم بعد از فوت پدربزرگم خیلی عصبی بود همش داد میزد تو خودش بود ولی باهاش مهربون بودیم هواشو دا ...

نه بابام کلا مدلشه کار ب مرگ کسی ندارع از ابتدا اینطور بوده

منم🙁💔

هنوزم کتکو دعواعه هس فقط برام دیگ مهم نیس 🙃🤍

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

بابای من فوق العاده ساکته. انگار وجود نداریم. یعنی من و برادرم دعوا کنیم همدیگه رو بکشیم یه کلمه حرف نمیزنه مثلا دعوارو بخوابونه. نه محبتی، نه نوازشی، نه هیچی. انگار وجود نداره. اینم یه جور ازاره. ازار همش کتک زدن نیست

نه بابام کلا مدلشه کار ب مرگ کسی ندارع از ابتدا اینطور بوده

چ بد واقعا خیلی سخته😟😟

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️