2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

محال که نمیشه گفت ولی بیماری برادرم. قبول شدنم توی کنکور  و....  

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

تاحالا هر خاسته ای داشدم خدا بهم داده یکیش این بود بچم مریض بوده گفدم خدایا از خودت میخامش دخترم کاری نباشه با گریه تا بیمارستان رفتم دکتر وختی دید گفد دخترم هیچ مشکلی نداره خدایاشکرت🤲🏻🙏🏻

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
چی قبول شدی؟

علوم آزمایشگاهی

برای من واقعا محال بود چون هیچی نمیخوندم و سال اول رتبم خیلی بد شد🥴

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
من دلم یکیو میخواد میدونم رسیدن بهش محاله .حتی میدونم اون الان اصلا به من فکر نمیکنه چه برسه که بیاد ...

منم دقیقا اینجور بودم شوهرم اصلا منو حتی نمیشناخت حتی فکرشم نمیکرد که ی روز بیاد خواستگاریم 

منم باورم نمیشه ولی اینقد از ته دلم دعا کردم واقعا آرطوی قلبیم بود که بهش برسم 

نمیدونم قسمت بود یا چی ولی من حسم میگه دعاهام مستجاب شده😊😊‌

.