2777
2789
عنوان

نمره برای مهاجرت

285 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من نمرات سه سال دبیرستان پایینه می‌خوام مهاجرت کنم خارج چیکار کنم بنظرتون مدرک بخرم یا چی ؟؟ خواهشاً اگه کسی کمکی میتونه بکنه راهنماییم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرک نخر 

لو میری

زبان یادبگیر

خیلی به شرط معدل پایبند نیستن درسته تاثیر داره ولی نه واسه رشته های تاپ

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

عزیزم تو دو روز گذشته یک قانون جهانی ثبت شد ایران و کره شمالی تو لیست سیاه اون قانون قرار گرفتن 

نفر اول کنکور هم باشی یا کلی پول داشته باشی باید بی خیال مهاجرت بشی یک مهاجرت ساده به کشور همسایه 50 میلیارد پول میخواد ک ب دلار چیز زیادی نمیشه ولی واس ایران خیلیه

عزیزم تو دو روز گذشته یک قانون جهانی ثبت شد ایران و کره شمالی تو لیست سیاه اون قانون قرار گرفتن  ...

چه قانون جهانی ای ثبت شده که هیچکس هم ازش چیزی نگفته ؟

تازه لاتاری که تو این چند سال ایرانی ها از ثبت نامش محروم بودن امسال برا ایرانی ها هم آزاد شده 

Having fun while stuck in life