2777
2789

عید۹۹کل خانواده شوهرم باهام دعواکردن وفحشم دادن ومن قهرکردم رفتم خونه بابام که شوهرم ب خیال خودش واسه اشتی مادرش وبرادرش اوردکه منوبرگردونن بعدبرادرش خیلی دخالت کردومیگفت بچتومیبرم تهدیدم کردحسابی فوشمون دادکتک زدبعدیکسال مجبورشدم باهاشون آشتی کنم ولی الان شوهرم بازنش خوبه منم زورم میادکه اون بلاروسرم اوردولی شوهرم بازن اوگرم میگیره خونشون میره سراین مسعله بارهادعواکردیم حتی بهش گفتم بایدتلافی کنی ولی تلافی نمیکنه هیچ باهاشون خوبم هس من چکارکنم خیلی عذاب میکشم احساس میکنم زن اون ذوق میکنه چون همش منتظرهمچین روزی بودکه بامن دعواکنن وبااین خوب شن بیشترم خودشوشیرین میکنه هرچی ب شوهرم میگم حدقل تلافی نمیکنی باهاش حرف نزن تاناراحت نشم اصلاگوش نمیده وقتی میبینش بازکارخودشومیکنه بیشتردعواهامون سرهمینه😢

توروزد شکایت نکردی

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم با برادر شوهرم از روی ظاهر خوب میشدم و میگفتم و مخندیدم

حداقل جاریم از نقطه ضعفم استفاده نمیکرد و‌دوباره جلو خانواده شوهرم خوبه میشدم

البته ظاهر اینجوری 

حالا تا بعد ببینی چی پیش میاد

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤