2789
عنوان

بعدازازدواج

105 بازدید | 7 پست

بچه ها مردا بعداز ازدواج تغییر میکنن..؟

منظورم اینکه بهتر میشن یابدتر؟..مثلا خیلیا میگن مرد میشن،مسئولیت پذیر میشن..

لطفا خانومای که واقعا نحوه خوب زندگی کردن روبلدن جواب بدن(ببخشید که اینطوری گفتم آخه خیلیا چون خودشون باهمسرشون سر موضوعاتی دعوا دارن نظرات اشتباه میدن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی ک از اول مسئولیت پذیر نباشه بعد ازدواجم فرقی نمیکنه

این نظر شخصیه من 

چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...💚🤍♥️🦁☀️

زنو مرد اگه  همو دوست داشته باشن صد در صد بهتر میشه اگه زن سیاست داشته باشه همسرشو وابسته ی خود ...

میدونید چیه؟

ازهرکس ازاطراف وفامیل میپرسم همه میگفتن اگه برگردیم‌به عقب همسرمون روانتخاب نمیکنیم برام‌عجیبه چرا؟؟

میدونید چیه؟ ازهرکس ازاطراف وفامیل میپرسم همه میگفتن اگه برگردیم‌به عقب همسرمون روانتخاب نمیکنیم بر ...

میدونی دخترا دوس دارن یه همیر همه چی تموم گیرشون بیاد واسه همین همیشه مینالن .من همسرم کوه مشکلات بوده و هست ولی بازم برگردم عقب فقط خودش رو انتخاب میکنم. اصلی ترین علتشم اینه که دوستم داره. و این باعث میشه چشممو رو مشکلاتش ببندم