2777
2789
عنوان

اخلاقای خوب همسرتون

135 بازدید | 18 پست

بیاید از خصوصیات خوبش بگید

بلکه من قانع شم خصوصیات مثبت شوهر من کمه

تو زندگی مشترک اذیتم بین جدایی و زندگی کردن گیر کردم برای همین این سوالو پرسیدم

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست و دلبازه

مهربونه

گردش و تفریح میبره

هفته ای رستوران میریم

به ظاهر خودشو من اهمیت میده

همه چی واسه خونه میخره

اصراری نمیکنه که به خونوادش زنگ یا سر بزنم

از آشپزیم ایراد نمیگیره

از خونه داریم ایراد نمیگیره

تومخم نمیره تامام😁

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اخلاق خوب زیاد داره اما با یه حرکت گند میزنه روی خوبیا😂

خب اونکه عادیه

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

برای همه خسیسه برای من به شدت دست و دلباز،،،مهربونه باهام خیلی،،،هر چیزی داشته باشه اصلا تنهایی نمیخوره میاره خونه برای من،،،،چند روز پیش تو ماشین داشتم میخندیدم نگام کرد و سه بار گفت دیوونتم،،دیوونتم ،،به خدا دیوونتم مریم،،، وقتی گفت به خدا دیوونتم مریم نزدیک بود گریه کنه

دست و دلبازه مهربونه گردش و تفریح میبره هفته ای رستوران میریم به ظاهر خودشو من اهمیت میده همه چ ...

خوشبت باشی همیشه

همینکه اصرار نمیکنه برای بودن با خانوادش خییلی خوبه

تو لباس خریدن و خرج کردن دست و دلش نمیلرزه اصلا و کم نمیزاره 

مهربونه اگر یه وقت حتی یه سرماخوردگی سادم داشته باشم کلی هوامو داره و مراقبمه

به فکر آیندمونه همیشه داره کار میکنه حتی روزای تعطیل تا بتونه امکانات خوب برام فراهم کنه

رفیق باز نیست اصلا

اگر خانوادش بهم تو بگن تو روشون وایمیسه و ازم دفاع میکنه

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
برای همه خسیسه برای من به شدت دست و دلباز،،،مهربونه باهام خیلی،،،هر چیزی داشته باشه اصلا تنهایی نمیخ ...

اخییی ایشالا که همیشه همینطوری باشه

شوهر دقیقااا برعکسه برای همه دست و دلناز غیر من