سلام بچه ها من اولین ماه که اقدام به بارداری کردم دیگه 12روزمونده به پریودیم وهیچ علائم هم ندارم چکار کنم فقط از وقتی که اقدام کردم سمت راست شکم یا چپ تیر میکشه بعضی وقتها
هیچی صبر کن تا موعد اگه ۵ روز گذشت بی بی بزن معلوم میشه .
من ۶ ماه اقدامم هر ماه تمام علائم داشتم ولی باردار نشدم تا الان . اصلا به علائم توجه نکن خیلی راحت تری .
امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍 بعد سه ماه صدای 💓 کوچلووشو بشنوم 😍. بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣 اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣. میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه خیلی توفکرم شوهرم میگه باید تو باردار باشی این ماه
نه اصلا فکر نکن . هر چی استرس داشته باشی بد تر هست منم پارسال بعد ۴ ماه باردار شدم همون ماه اصلا بی خیال بودم . فکر نمی کردم حامله بشم که شدم ولی متاسفانه رشد نکرده بود سقط شد
امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍 بعد سه ماه صدای 💓 کوچلووشو بشنوم 😍. بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣 اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣. میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹
نه نرفتم بهش میگم فایده ندارد میگه من مرتب با تو رابطه دارم
حتما چکاپ برو . خدای نکرده مشکلی باشه بعدش بچه رشد نمیکنه یا قلبش تشکیل نمیشه . برو حتما چکاپ . ویتامین های قبل بارداری و فولیک اسید مصرف کن