2777
2789

سلام 6 ماهه عقدم شوهرم اصلا تو این 6ماه منو بیرون نبرده خرید نبرده بخدا زبونم مو درآورد انقد با محبت و دلبری با گلایه و ناراحتی به هرزبونی که بگید بهش گفتم ولی خب کو گوش شنوا ؟

میگه بدم میاد بریم بیرون درصورتی ک همش با دوستای مجردیش بیرونه و کیف می‌کنه خرید نمیبره سفارش نمی‌ده برام پول هم داره خیلیم داره ولی برا من خرج نمیکنه به خدا خوش اخلاقم انقد شیرینم انقد مهربونم از هر لحاظ عالیم بنظرتون چیکارکنم؟

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دیگه بعده عروسی دیگه چی بشه . نه تفریح نه خوشگذرونی میبره فقط میگه بچه بیار بشین خونه بزرگ کن مثل شوهر دخترخاله ام

سعی میکنم توتاپیک هایی که خیلی خلوته شرکت کنم شاید تونستم کمکی بکنم 
عقد برا همی شناخت دیگه البته دوران قبل عقد برا شناخته ولی حالام دیر نشده

ینی چیکار کنم؟ میگه منظوری ندارم از اینکارام فقط باید با بقیه بریم بیرون ولی من دوسدارم تنهایی بریم ،

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

اگه عقدی جدا شو مثل من ازدواج کنی که دیگه کارت تمومه یکساله نتونستم سربه راهش کنم

نه عزیزم دوسش دارم دوسم داره چند روز دیگه عروسیمه 

ینی چیکار کنم؟ میگه منظوری ندارم از اینکارام فقط باید با بقیه بریم بیرون ولی من دوسدارم تنهایی بریم ...

وقتی الا برات وقت نمیذاره بعد عروسی دیه بدتر میشه همی الا یه فکر اساسی کن و جدی باهاش صحبت کن از مشاور کمک بگیر

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

مث شوهر من بیا دوستاش میره بیرون آخر هفته ها ولی نمیزاره من با دوستام باشم ولی بگم با خالم مامانم دختر خالم برم بیرون هرچی بخام پول میده فقط با دوستام نمیزاره😭

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
بزن لهش کن خودت برو

😂😂فکر خوبیه ولی مشکل اینه ک تنهایی اجازه ندارم حتی در حیاطو باز کنم،🙄

مث شوهر من بیا دوستاش میره بیرون آخر هفته ها ولی نمیزاره من با دوستام باشم ولی بگم با خالم مامانم دخ ...

بازم خوبه عزیزم خداروشکر کن 

من شوهرم میگه فقط اگه میخوای بریم باید با دوستای متاهلم بریم بیرون ولی من خوشم نمیاد دوسدارم به بارم ک شده تنهایی بریم ک اصلا زیر بار نمیره

بازم خوبه عزیزم خداروشکر کن  من شوهرم میگه فقط اگه میخوای بریم باید با دوستای متاهلم بریم بیرو ...

خب همینم خوبه اشکال نداره برو بهتره اینه ک تو خونه بشینی 

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
نه عزیزم دوسش دارم دوسم داره چند روز دیگه عروسیمه 

خب منم همسرمودوس دارم اونم دوسم داره مگه من گفتم ماهمو دوس نداریم ببین توی زندگی مشترک فقط دوس داشتنت کافی نیست احترام گذاشتن و داشتن تفاهمم مهمه شوهرشما هنوز نرفته زیر یه سقف دوستاشو به شما ترجیح میده ایا ایشون اجازه میدن شما ۲۴ری بری با دوستات خوش‌گذرونی خودت میدونی گلم‌ولی همسر من قبلا اینطور بود الانم اینطوره تازه الان اجازه بیرون رفتن بهم‌نمیده اجازه رفیق داشتن بهم نمیده همش تو خونه م ولی خودش راحت میره پیش رفیقاش وخانوادش ...