2777
2789
پسرم 16 ماهشه. 10 شبه خواب به چشمم نیومده.دوتا از دندونای کرسیش نصفه زده بیرون.شب هزار بار بیدار میشه و گریه و ناله و... هی راهش ببر شیر بده رو پا بذار و دوباره و دوباره.دیشب دیگه اوجش بود.اونقدر اذیت کرد که مجبور شدیم ساعت 3 بیدارش کنیم تا بهش استامینوفن بدم بلکه بخوابه.بعدم نخوابیدو تازه الان خوابید.یعنی همش به خاطر دندونه؟؟؟ کی تموم میشه؟؟؟ من دقیقا از پریشب نخوابیدم.گریهههههه
اره عزیزمممم همه پدر ومادرا تجربه میکنن،حالا شما یه ذره بیشتر، دیشب پسر6ساله منم نخوابید تب شدیدی داشت میگذره اینروزا صبور باش
گل پسرای مامان,مرصاد ومجتبی👶👦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم خیلی دندون درآوردن سخته برای بچه و برای پدر و مادر من که پیرم کرد پسرم وقتی داشت دندون درمیاورد اون موقع از هر چی بچه اش دیگه فراری شده بودیم هم من هم شوهرم ولی می گذره این روزا فقط سخت نگیر
منم گدای فاطمه
آره نگران نباش میگذره گرچه سخت میگذره. البته هر بچه ای سختی خودشو داره اما واقعا بعضی بچه ها راحت بزرگ میشن. جاری من میگفت من شب میخوابیدم صبح میدیدم دندون درآروده. سر یک روز و به راحتی از شیر گرفتش و از پوشکم همینطور. توکل کن به خدا و همیشه از خودش کمک بخواه. بیخود نیست میگن بهشت زیرپایه مادرانه و بیخود نیست که اینقدر تو قرآن توصیه شده به احسان و نیکی به پدر و مادر چون اینهمه سختی کشیدن تا بزرگ شدیم.
پسر منم شونزده ماهه ست. تازگی یه کرسی دراورد و خیلی اذیت شد طفلکی. گلاب به روت اسهال و استفراغ و تب. من دلم واسه خود بچه ها بیشتر میسوزه. ما هر جور باشه تحمل میکنیم ولی نمیدونیماون طفلکیها چی میکشن. بچه تا خودش اذیت نشه کسی رو اذیت نمیکنه
شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم
منم شنیدم دندون درآوردن برایه بچه ها از سخت ترین مراحله و میگن از پدر و مادر بدونن چقدر مشقت داره درآوردن دندون هزار بار صدقه میدن. میدونم بی خوابی خیلی بده و آدمو عصبی میکنه و شیرو کم میکنه سعی کن از کسی کمک بگیری که حداقل بتونی روز کمی بخوابی.
ای دختر ...هر چی بزرگتر میشن دردسراشون بیشتر میشه .. پسر من کلاس اوله ...تازه با مفهوم مرگ آشنا شده ...یه سوالایی میپرسه خودش از سوالش گریه اش میگیره ..منم تا صبح خوابم نمیبره
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .
عزیزم دختر من 14 ماهشه داره دندون در میاره الان 4 شب که اصلا نمیخوابه و فقط جیغ و گریه و ناله بعدشم که یه کم بی قراریش کم میشه خواب از سرش میپره و میخواد که بازی کنه من بد بخت 6 صبح هم میام سر کار