2777
2789
عنوان

کدوم پارک ابی بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8487 بازدید | 25 پست
پارک ابی کرج رفته بودم میگفت مجردا این سرسره های شیب تند رو برن پرده شون پاره میشه 

واقعا همچین حرفی زدن؟!!🤯

گوششو می گرفتی از سرسره پرتش می کردی پایین

چه وقیح

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا همچین حرفی زدن؟!!🤯 گوششو می گرفتی از سرسره پرتش می کردی پایین چه وقیح

اخه نمیفهمنم کی مجرده کی متاهل من چون ابروهام پر بودم نمیذاشتن برم میگفتن مجردی

وقیح نیست حقیقت و گفته

نه عزیزم اصلا اتفاقی نمی افته

من کشورای مختلف، سرسره های ابی مختلف سوار شدم، هیچی نشده

فقط تو ایران این مقررات مسخر هست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
یا کلا متوجه نمیشید یا خودتون رو به اون راه می زنید

من خودم کلیپ دیدم که دختره توی 17 سالگی میگه بکارتش رو از دست داده خیلی هاشون  واسشون هم زیاد مهم نیست واس همین واس سرسره هاشون گیر نمیدن اما تو ایران این مسئله مهمه و طبق گفته یکی از کاربر ها قبلا یک نفر بکارتش رو از دست داده توی همین سرسره ها و شکایت کرده و شر شده واسه همین قانون تعیین کردن  اون کسی که صاحب اونجاست نمیخواد بخاطر چند ثانیه خوشی مردم واس خودش شر درست کنه

من خودم کلیپ دیدم که دختره توی 17 سالگی میگه بکارتش رو از دست داده خیلی هاشون  واسشون هم زیاد م ...

😂

می دونی بدبختی مردم ما همینه که منابع علمی و رفرنسامون کلپیه

مطالعه ۰

افزایش آگاهی ۰

حتی اگاهی در مورد روش صحیح پژوهش ۰

-منبعت چیه؟

-یه کلیپ دیدم تو اینستا

من اصلا نمی خوام بحث بکارت رو تو این سایت باز کنم چون اینجا مناقشه برانگیز میشه. ولی یا بفرمایید تحقیق کنید یا همون تا اخر عمرتون از سرسره های لولوخور خوره ای پارک آبی فراری باشید.

شما اگه یه مقاله پزشکی معتبر پیدا کنید که بگه این خطر تو سرسره های آبی هست (که اگر این حادثه اتفاق افتاده باشه صد درصد براش مقاله هست)، اونوقت میشه صحبت کرد