2777
2789
عنوان

کدوم پارک ابی بهتره؟

8487 بازدید | 25 پست

چهارتان

موج های ابی

موج های خروشان

ایرانیان

پارک ساحلی افتاب

بنظرتون کدومش بهتره؟

من متاهلم همیشه فکر میکنن مجردم بخام برم بگن مجردی نمیتونی یسری سرسره هارو بری اعصابم نمیکشه ها :|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موج های خروشان من یک سال یا دو سال پیش رفتم توی چند تا از سرسره هاش گیر کردم همون وسط با صلوات نجات پیدا کردم یارو از پشت با پا اومد تو گردنم😂یبار هم نه چند جا گیر کردم😂نزدیک بوذ سکته کنم خیلی وحشتنام بود توی سرسره ها خیلی تاریک بود منم دقیقا وسط بودم سرسره هم موج داشت نه میشد بری عقب نه جلو چون من دقیقا وسط اون موج بودم داشتم خفه میشدم😂

حالا انتخاب با خودته شاید الان درست شده و شاید واسه تو پیش نیاد

من رفتم مجردم هستم چه ربطی داشت الان؟😐

پرده بکارت و فشار اب قبلا رفتم پارک ابی کرج نذاشتن برم بخاطر این دلیل مادرم اومد گفت بابا این متاهله ولش کنید 

پرده بکارت و فشار اب قبلا رفتم پارک ابی کرج نذاشتن برم بخاطر این دلیل مادرم اومد گفت بابا این متاهله ...

اره یه سرسره خیلی بزرگ هست که زرده توی موج های خروشان شیبش زیاده با سرعت میای پایین از شدت فشار نفس ادم بند میاد بلانسبت شورت ادم 2 متر میره تو باسنش بعد باید درش بیاری😂