2777
2789

شنبه موعدمه بیبی چکم صبح هاله انداخت 

یه هفتس ک درد زیر شکم تکرر ادرار حساسیت زیاد سینه دارم شباهم بدنم داغ میشه . ممکنه باردار باشم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به مارک داره. روی جعبه ش نوشته تا چند دقیقه جوابش معتبره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

از رو  بی بی چک که باردار نیستی عزیزم.ماه های قبل من دوتا بعد از ۶دقیقه حاله انداخت و انواع نشانه ها نبض و اینا رو هم حس میکردم اما باردار نبودم .تا یک هفته بعد از موعد صبر کنی بهتره .بیخیال باش و ب خودت برس💌

بخند وقتی میخندی میگم غصه رو بی خیالش😍⚘😍❤🥰
از رو  بی بی چک که باردار نیستی عزیزم.ماه های قبل من دوتا بعد از ۶دقیقه حاله انداخت و انواع نشا ...

نبض ک ندارم اصلا . ولی سینه ها خیلی حساس شدن ک هیچوقت حتی زمان پریودیمم اینطور نبود و صبح ها ک پامشیم تا نیم ساعت زیر دلم خیلی درد میکنه . تند تند هم میرم دستشویی کلافه شدم . برام دعا کن عزیزم ک هرچی صلاحه همون شه

از رو  بی بی چک که باردار نیستی عزیزم.ماه های قبل من دوتا بعد از ۶دقیقه حاله انداخت و انواع نشا ...

نبض از علائم بارداری اصلا نیست 

دیروز چند بار ته حلقم انگار آهن بود مزه بدی میداد زدم تو نت دیوم اونم از علائم بارداری ماه اوله

ننوشته بود اصلا ولی از این مارک هفته قبل زدم یدونه تا ۲۴ ساعت ک داشتمش اصلا هاله هم ننداخت

من بی بی میزنم دوروز میمونه هاله نمیندازه وقتی هاله انداخته یعنی خبراییه به نظر من البته خیر برات انشالله 

من بی بی میزنم دوروز میمونه هاله نمیندازه وقتی هاله انداخته یعنی خبراییه به نظر من البته خیر برات ان ...

ان شاالله دعام کن عزیزم . الهی ک قسمت همه ارزو مندا بشه

نبض از علائم بارداری اصلا نیست  دیروز چند بار ته حلقم انگار آهن بود مزه بدی میداد زدم تو نت دی ...

بارداری اولم هفته ششم قشنگ حس کردم

نبض ک ندارم اصلا . ولی سینه ها خیلی حساس شدن ک هیچوقت حتی زمان پریودیمم اینطور نبود و صبح ها ک پامشی ...

ان شالله هرچی بهترینه 😍😍😍😍