2777
2789

سلام دخترم یه هفته پیش عفونت روده ای داشت دکتر سفکسیم داد.حالا چند شبه تو خواب عرق می‌کنه خصوصا سرش اینا.بنظرتون عوارض شربته؟

شاید هوای خونتون گرمه من به بچم دادم عوارض نداشت سفکسیم ۲۵۰ و۴۰۰ دادم

نهعزیزم  امتحان کردم حتی پتو روش ننداختم بازم عرق میکنه.خیلی نگرانم .خدا کنه مشکل جدی نباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بچتون چند سالشه واز کجا فهمیدی عفونت روده ای داره؟ علائمش چی بود 

ترو خدا بگو

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
عزیزم بچتون چند سالشه واز کجا فهمیدی عفونت روده ای داره؟ علائمش چی بود  ترو خدا بگو

پنج سالشه.صبح از خواب بیدار شد پس آورد همینجوری تا عصر میگفت دلم درد می‌کنه هی .وپس آورد تا عصر چندباری.دیگه عصری خیلی دل دردش شدید شد گریه میکرد بردمش دکتر.شک کرد به آپاندیس.فرستاد سونو و آزمایش ادرار اورژانسی.سونوش عفونت و التهاب روده نشون داد .نوشته بود دیواره های رودش ضخیم شده و اینکه لنف مزانتریک دیده شد تو سونو.آزمایش خونش هم esrسی بود.شربت سفکسیم داد از همون شب شروع کردم بهش دادم گفت تا ۱۰روز بده بعد دوهفته مجدد آزمایش خون رو تکرار کن ببینیم عفونت خونش اومده پایین یانه.

سفکسیم رو که دادم خداروشکر دل دردش اینا خوب شد واسه حالت تهوع هم یه روز فقط بهش شربت دمیترون دادم.دکترگفت یا عفونت رودش  ویروسیه یا مسمومیت غذایی اینا.

عزیزم بچتون چند سالشه واز کجا فهمیدی عفونت روده ای داره؟ علائمش چی بود  ترو خدا بگو

چچی شده دختر شماهم عفونت روده ای داره ؟من بخدا انقد نگرانم چون عفونت خونش تو آزمایش بالا بود .دکتر گفت احتمالن بخاطر همین عفونت رودشه.نمیدونم چرا چند شبه عرق می‌کنه تو خواب

یا خدا 

خدا خودش کمک کنه 

منم دخترم ۵ سالشه دوهفته پیش از صبح بیدار شد بالا اورد تا ظهر همینجور بالا میاورد 

محتوا نداشت حتی زرداب اورد بالا.

تا بردم دکتر گفت ویروسه شربت دمیترون و امپول داد خوب شد بعد یه هفته دوباره شروع شد بردم دکتر گفت معدش حساس شده 

سرم داد 

دوباره بردم پیش دکتر خودش گفت گوشش عفونت کرده از اونه.رفتم پیش فوق تخصص گوارش اطفال

اون ازمایش وسونو نوشت هفته بعد باید بدم 

خیلی نگرانم😭😭😭😭میترسم 

چند روزم یبوست داشت الان شربت میخوره 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
چچی شده دختر شماهم عفونت روده ای داره ؟من بخدا انقد نگرانم چون عفونت خونش تو آزمایش بالا بود .دکتر گ ...

هنز ازمایشو سونو رو ندادم 

دلم مثل سیرو سرکه میجوشه 

دکتر به بچه من سفکسیم داد بعد دید گوشش قرمزه توش اموکسی کلاو داد که قویتره 

نمیدونم 

خدا خودش رحم کنه 

خیلی نگرانم

نگران نباش الان متوجه شدی چیه وداری درمان میکنی 

من چی بگم هنوز ازمایش ندادم 

بخدا تا خود صبح خواب اروم ندارم 

یه کاسه بالاسرمه همش استرس بالا اوردنشو دارم 

یا خدا  خدا خودش کمک کنه  منم دخترم ۵ سالشه دوهفته پیش از صبح بیدار شد بالا اورد تا ظهر ...

عزیزم انشالله که چیزی نیست .سونو بدی مشخص میشه چیه.رفتی دکتر خبرشو حتمن بهم بده.منم فعلن تا فردا سفکسیم باید بدم .ببینم چندروز بعدش هم بازم شبا عرق می‌کنه یانه.چون دکتر گفت ممکنه بخاطر عوارض شربت باشه.گفت وقتی تموم شد شربتش بعد دوسه شب ببین اگر بازهم عرق میکرد بیار آزمایش بنویسم.برا ای اس آر خونش هم که همون اول گفت ۲۰ماه بگیر مجدد

عزیزم انشالله که چیزی نیست .سونو بدی مشخص میشه چیه.رفتی دکتر خبرشو حتمن بهم بده.منم فعلن تا فردا سفک ...

ای ار اس خون چیه؟