2777
2789
عنوان

واقعا حرفی که به همسرم زدم خیلی بد بود ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 52 پست
هنوز عروسی نکردیم  اگه رفته بودیم خونه ی خودمون که خیالم راحت بود  الان معلوم نیست چند ر ...

خدا خودش   راه   اشتی کردن را براتون پیش پا میزاره.  توکل کن به خدا.   کار شمام خیلی افتضاحه تو دعوا گوشی خاموش میکنی. حالا چی میشه بزار یکم تنبیه بشی دیگه گوشیتو خاموش نکنی.  دلش که تنگ بشه نرم میشه میاد سمتت.   من خودم ادمیم که هر موقع   تو دلخوری ها پیام دادم به همسرم اوضاع خیلی بدتر خراب شده.   برا همین میگم پیغام و پیام نده. زنگ زدنم ولش کن تا نرم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه بهم بگو

پاشو برو وضو بگیر و بیا سوره مزمل بخون بعدش ذکریاودود اگه خاستی وبرات آشتی کردن شوهرت مهم بود یکم یس یا سوره حشر بخون و به یکی از شهیدا و پیامبرمون تقدیم کن...بت قول میدم میاد آشتی.این کار همیشگیه منه

تا اخلاق های همو بشناسیم وبتونیم با اخلاق های همدیگه کنار بیاییم کلی باید سختی بکشیم

من یه سال نامزد بودم اصلا یه روزم دعوا نکردیم.ولی الان بعد۹سال کلی دعوا داریم اونم بخاطر دخالتای خونوادش.وگرنه باهم تفاهم داریم

من یه سال نامزد بودم اصلا یه روزم دعوا نکردیم.ولی الان بعد۹سال کلی دعوا داریم اونم بخاطر دخالتای خون ...

خانواده ی همسر منم خیلی دخالت میکنن 

مادرشوهرش میگه ما رسم نداریم زن و شوهر پیش هم بشینن و ...... کلی مشکلات و دخالت های دیگه