2777
2789

فرقی نمیکنه تو یه سطح هستن بستگی به علاقه خودت داره

هر کسی حق زندگی داره با نظرات و افکارمون همو آزار ندیم⁦❤️⁩یکی دوست داره ازدواج کنه و مسئولیت یه زندگی رو قبول کنه یکی هم دوست داره مجرد باشه و لذت زندگی رو در زندگی مجردی میبینه،یه زوجی دوست دارن بچه دار بشن یه زوجی هم نه،یکی دوست داره درس بخونه و درسشو ادامه بده تا بالاترین مقطع یکی هم دوست داره بره دنبال هنر و هنرمند بشه و...هیچ بایدی وجود نداره دوست من همون طور که دوست داری و دلت میخواد زندگی کن تو فقط یه بار متولد شدی برای زندگی و بعد هم خواهی مرد دیگه هیچ وقت فرصتی نداری پس تا میتونی بدون توجه و اهمیت به حرف کسی از زندگیت لذت ببر😌⁦♥️⁩

ببین الان دوره ای ک بخاطر آینده شغلی همه میرن تجربی و الان یسری ها میان میگین ریاضی بده و به رشته ما توهین میکنن...ولی من اول میگم علاقت...دوم میگم هر رشته ای سختی خودش رو داره و تو با در نظر گرفتن علاقه خودت میتونی رشته انتخاب کنی 

اگه مشورت خواستی کمکت میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اصلا تو نمیتونی تفکیک کنی که کدوم سخت تره کدوم راحت تر، بستگی با استعدادت داره که کدومو راحت‌تر بفهمی. ولی رشته ریاضی چون متقاضیش کمتره درصد قبولی تو دانشگاه بیشتره ولی خب این متقاضی کن نشون میده که رشته آسونی نیست 

عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی، بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند
ببین الان دوره ای ک بخاطر آینده شغلی همه میرن تجربی و الان یسری ها میان میگین ریاضی بده و به رشته ما ...

شما کلاس چندمید 

بعد اینده شغلی رشته ریاضی چجوریه مثلا برا ما دخترا خوبه؟

و زیر شاخه های ریاضی چی ان چه شغلایی داره

شما کلاس چندمید  بعد اینده شغلی رشته ریاضی چجوریه مثلا برا ما دخترا خوبه؟ و زیر شاخه های ریاض ...

ببین صددرصد رشته ریاضی مهندسی و شغل آنچنانی برای دختر ندارع و دقیقا بخاطر همین هست ک همه میرن تجربی و یاانسانی 

من خودم ریاضیم و میگم فقط باید ب ریاضی علاقه داشته باشی ک بتونی دووم بیاری 

زیر شاخه های ریاضی بنظرم خیلی خوبن اما بیشتر مهندسی هستن دیگه