2777
2789
عنوان

اگه برگردید به 20 سالگی چیکار میکنید?

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معاشرت درست و حسابی

ببین کلاس هایی که دوست داری برو .دانشگاه برو .تو درست کم نگذار.خوش بگذرون.این کارا اعتماد بنفست هم میبره بالا. مطمئن باش مشگلات و غصه ها خودشون میاند سراغت تو دنبال خوشبختی برو و با مشگلات مبارزه کن

اولا تولدت مبارک امیدوارم امسال بهترین سال زندگیت باشه من کارایی که تو بیست سالگی کردم اون موقع شاید از نظر خودم درست بودن ولی الان احساس پشیمونی میکنم

۱) اینکه اگه رشتم بازار کار خوبی نداره قطعا انصراف میدم و یه رشته و یه دانشگاه خوب درس میخونم

۲) به حرف پدرم گوش نمیدم و هر فرصت شغلی برام پیش بیاد حتما میرم  سابقه کار پیدا کنم 

۳)اگه  در حال درس خوندن تو دانشگاهم و رشتمو دوست دارم خوب میخونم جوری که جزیی از وجودم بشه مثل اعضای بدنم و مهارت پیدا میکنم تو رشتم

۴) یه مهارت رو یاد میگیرم حتما میتونه ارایشگری باشه خیاطی، اشپزی هرچی...

۵) اگه تو رابطم میگم قصدت چیه ازدواج یا سرگرمی اگه سرگرمی هست کات میکنم کاملا جدی باش مگه اینکه خودتم به خاطر سرگرم بودن با یکی باشی. اگه تو فکر ازدواجی و اون نه اینطوری فقط وابسته میشی .

۶)اگه اهل دوستی نیستی و تهش میخوای ازدواج کنی  رو خاستگارات خوب فکر کن الکی ردشون نکن

۷)ورزش میکنم و به خودم میرسم

همینا به ذهنم میرسه ولی همین نکته ها سرنوشت سازه

اولا تولدت مبارک امیدوارم امسال بهترین سال زندگیت باشه من کارایی که تو بیست سالگی کردم اون موقع شاید ...

این کامنت خیلی به درد الانم من میخوره

امسال انتخاب رشته زیادی نکردم چون خیلی خیلی رشته  و دانشگاه برام مهمه

درگیر رابطه. های اشتباه شدم که خیلی خوردم کردن و هنوزم اثراتش مونده

ممنونم که گفتی

اللهی و ربی من لی غیرک:)
این کامنت خیلی به درد الانم من میخوره امسال انتخاب رشته زیادی نکردم چون خیلی خیلی رشته  و دانش ...

پس اگه هنوز دانشگاه نمیری واقعا بشین بکوب برای کنکور بخون  یه دانشگاه بیخودی نرو واقعا دانشگاه خوب خیلی تاثیر میذاره رشته خوب هم همینطور

اگه اهل درس نیستی ببین به چی علاقه داری کلاساشو برو بعدم برو کار کن

از رابطه های سمی هم فقط با گذشت زمان و اینکه به خدا نزدیک بشی میتونه روحتو اروم کنه

واقعا با خدا دوست باش

به خاطر رابطه ها هم خاستگاراتو رد نکن