2777
2789
عنوان

فقر

241 بازدید | 10 پست

سلام 

دوست دارم یکم سبک شم با شما حرف بزنم ما خانواده ی خیلی فقیری هستیم تو ی اتاق زندگی میکنیم دستشویی و حموم بیرونه با یکی دوستم هی میخواد بیاد خواستگاری نمیذارم از وضعمون خجالت میکشم خیلی دلم میخواست مثه بقیه خونه داشته باشیم دغدغم اینا نباشه بابام عمدا حرفای بدی میزنه ک مهمون نیاد فراریش بده اینقد ناراحتم همش با خدا حرف میزنم و گریه میکنم واقعا خیلی بدبخت هر جا میرم برا کار منو بیرون میکنن واقعا دلگیرم از خدا

دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤

خیلی ناراحت شدم انشاءالله مشکلتون حل میشه.بنطرم اگه میتونی یه مدت برو صندوق دار بشو یا تو کتاب فروشی یا لوازم آرایشی فروشی یا هرجای دیگه کار کن پول جمع کن برو دوره های زیبایی ببین مثل لیفت مژده و ابرو یا کاشت ناخن بعد تو آرایشگاه صحبت کن یا از طریق دیوار شیپور یا نه سایتای دیگه تو گوگل کار پیدا کن درآمدش خوبه .اگر نتوستی دایرکتر یا ادمین تلگرام و اینستا شو.انشاءالله که خدا بهت کمک می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم انشاءالله مشکلتون حل میشه.بنطرم اگه میتونی یه مدت برو صندوق دار بشو یا تو کتاب فروشی ...

من عرضه ی هیچ کاریو ندارم همش بیرونم میکنن

من عرضه ی هیچ کاریو ندارم همش بیرونم میکنن

اینجوری نگو.این چه حرفیه.اعتماد به نفس داشته باش.سعی کن قاطع رفتار کنی و با متنانت و احترام رفتار کنی .خودتو تواننمند نشون بدی

اینجوری نگو.این چه حرفیه.اعتماد به نفس داشته باش.سعی کن قاطع رفتار کنی و با متنانت و احترام رفتار کن ...

خیلی امتحان کردم حتی حاضر بودم زمینو پاک کنم ولی همیشه روز دوم میگفتن نیا نمیدونم چرا اینقد بدشانسم

خیلی امتحان کردم حتی حاضر بودم زمینو پاک کنم ولی همیشه روز دوم میگفتن نیا نمیدونم چرا اینقد بدشانسم

سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی خودتو محترم بدون مطمئنم باش بلاخره یه کار خوب میتونی پیدا کنی

دوست عزیزم سعیتو بکن ناامید نشو خدا همه رو می بینه

نمازت رو بخون بعد نمازت  هر روز سوره ی ذاریات و واقعه را بخون  حتما بخون  رزقت از جاییکه تصورش رو نمیکنی زیاد میشه ببین  من خودم میخوندم از وقتیکه شوهرم هم دیده روزیمون الحمدالله زیاد شده اونم میخونه

ذکر لا حول ولا قوت الا بالله العلی العظیم رو هم زیاد بگو   اندوه رو از بین میبره من واقعا تاثیرش رو دیدم تو زندگی میتونم بگم غیر ممکن رو برام ممکن کرده  صلوات زیاد بفرس وسط صلوات فرسادنت  حاجتت رو از خدا بخواه

انشالله خیلی زود همه مشکل های شما درست بشه 

آمین. 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

سلام اگه دوس داری یه کارآنلاین با کمترین زحمت و صرف وقت پانزده دقیقه در روز، در حد یه پول تو جیبی داشته باشی بهم درخواست بده تا معرفی کنم

فرقِ آدما تو جبران کردنشونه، وگرنه همه اشتباه میکنن🙂