2777
2789
عنوان

کسایی که فرهنگیان قبول شدید...

141 بازدید | 12 پست

چطور خوندید؟روزی چند ساعت؟بیشتر چه درسایی ؟چقد تست میزدید؟؟؟کلا توضیح بدید

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

رشته انسانی منطقه ۳

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کتابهایی تست میزدید؟؟

از اذر خوندم میانگین روزی ۴ ساعت اینا 

رو نقطه قوتهام خیلی تمرکز داشتم مثل ادبیات و عربی 

دوتا از نقطه ضعفای اصلی مو پیدا کردم که فسلفه منطق بودو ریاضی ...یکیشو گذاشتم کنار یعنی ریاضیو

رو اون یکی ینی فلسفه شدیدا کار کردم

کتاب تست برای عربیو ادبیات خیلی سبز مناسبتره

درضمن هرهفته ازمون های قلم چی و گزینه دو رو دانلود میکردم و تستاشو میزدم و بعدشم تحلیلشون میکردم

رتبم ۳۱۴۸

من الان یازدهمم.دهم رو تقریبا بلدم اما نه ریییییز.باید تابستون بشینم بخونمش.فرهنگیان قبول شدی؟؟؟؟

کتاب تست ریاضی خیلی سبز گرفتم.فارسی گاج جامع.عربی خیلی سبز.دینی خیلی سبز.علوم و فنون مشاوران.خوبه اینا؟همه جامع هست به جز ریاضی.

این کتابایی که گفتم فارسی و دینی پاسخنامه تشریحی شون جلد دوم بود نخریدم به نظرت بخرم؟پاسخنامه کلیدی داخل خودشون هست

من سال 97 کنکور دادم. امسال سال آخرمه 

درس خوندنم زمان ثابت نداشت یه روز کم یه روز زیاد یه روز متوسط در کل متوسط بود ولی با کیفیت. 

کتابای تست هم قلمچی داشتم. نشر الگو و گاج هم بودن ولی بیش تر قلمچی. تست هم زیاد می زدم. 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
من سال 97 کنکور دادم. امسال سال آخرمه  درس خوندنم زمان ثابت نداشت یه روز کم یه روز زیاد یه روز ...

من وقتی تست میزنم از ۲۰٬۳۰تا۵تا تقریبا غلط باشه تا امید میشم.این غلط ها در این حد طبیعیه؟

من سال 97 کنکور دادم. امسال سال آخرمه  درس خوندنم زمان ثابت نداشت یه روز کم یه روز زیاد یه روز ...

رشتت انسانی بود؟

من وقتی تست میزنم از ۲۰٬۳۰تا۵تا تقریبا غلط باشه تا امید میشم.این غلط ها در این حد طبیعیه؟

آره عزیزم. هر چی بیش تر تست بزنی تعداد این غلطا کمتر میشه. مهارت تست زنی میره بالا

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود